Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
a na track package mozam da go sledam ,,patot'' na pratkata, taka??? (koga e pratena, kade e stignata..)
Да. Од ко ќе е имаш статус на нарачката Dispatched или меил дека е испратена (Dispatched), после 24-48 часа бројот за следење ќе е активен и можиш да ја следиш до кај е.

Тоа значи да дадеш мислење во врска со пакувањето, дали се добро спакувани, дали си задоволна од тоа како ти стигнале итн, и као твојот коментар многу ќе им значи... опционално е така да не мора ни да се замараш со ова.

Тоа значи да дадеш мислење во врска со пакувањето, дали се добро спакувани, дали си задоволна од тоа како ти стигнале итн, и као твојот коментар многу ќе им значи... опционално е така да не мора ни да се замараш со ова.
a kako da ogrovaram koga paketite ne se dojdeni? barem jas gi nemam dobieno...[DOUBLEPOST=1452790488][/DOUBLEPOST]dali ova znaci deka tie se vsusnost pristgnati vo makedonija, samo posta mi gi nema doneseno ...?

Последно уредено:
a kako da ogrovaram koga paketite ne se dojdeni? barem jas gi nemam dobieno...[DOUBLEPOST=1452790488][/DOUBLEPOST]dali ova znaci deka tie se vsusnost pristgnati vo makedonija, samo posta mi gi nema doneseno ...?

Не се пристигнати во МКД. Од прилика за 15-20 дена ќе дојдат.

Момци, девојки кој има нарачувано музика ако сака да ми пише пп имам неколку прашања. Ви благодарам. :)

Неразбирам зошто никакви слушалки не доставуваат до Македонија. :confused:

Неразбирам зошто никакви слушалки не доставуваат до Македонија. :confused:

Ретко Амазон доставува електроника до МКД, за нас само ситно цедиња, книги, парфемче некое итн. Пробај на ибеј како што ти кажа @M-1 ќе ги најдеш истите а можеби и поевтино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom