Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Имав од Еминем на времето и маица и блуза и панталони кога бев во тој филм влезена, негде 7-8 одд.
Сега немам ништо од пејачи или бендови, не сум начекала иначе интересни ми се.

Death, Iron Maiden x2, Metallica, Motorhead, System Of A Down x2, Last Act Of Defiance.

Во 7мо си купив една од Линкин Парк и тогаш ја утепував од носење, ама сега само за по дома ми е, пошто е поширока, а одамна излегов од тој стил.
Имам и две од Џон Бон Џови од времето кога бев уште една од тинејџерките што беа затрескани во позната личност.:) Сега и овие две само ми седат во плакар и ме потсеќаат на тоа колку сум била мало будало.:)

Ја имам плетен џемпер со ликот на The Chef и волнени чорапи од Хомер како ја пее Beer song. Се важи тоа?

Не може да биде посмешно поставена темава...

2 мајци од Бијело Дугме (една ми е поклон од Фантом_ох - братче должен ти сум цел живот). Имам и од Курт Кобејн, Секс Пистолс и неколку мајци и блузи од Офспринг, ама веќе се избелени.

Ја имам само од Guns'n'Roses. :pipi:
Ај ако може некој да ми каже кај има од Evanescence??? :smir:

Од Guns N'Roses имам блузон што го купив за маскенбал,сега го користам како горна трењерка,и една маица од Metallica од Џастис турнејата,спомен-поклон од вујна ми која за жал почина,и таа не ја користам за ништо,седи само,нејќам да ја расипам.
И имам една замислена маица од Пантера:pos:се зезам,у план сум више три години за маица од Пантера, никако да начекам негде.

Осум маици од KISS, една од Opeth и една од Slayer... За жал сите други шо ги имав ги надраснав...

Некој да не мојт да ми кажит кај имат во СК поточно маици со рок/метал тематики, освен во Метал шопот?

Ima vo Elite vo GTC bluzoni od metal/rok grupi 800 denari se.:smir:

2 мајци од Бијело Дугме (една ми е поклон од Фантом_ох - братче должен ти сум цел живот). Имам и од Курт Кобејн, Секс Пистолс и неколку мајци и блузи од Офспринг, ама веќе се избелени.
Ех и ја заборавив дека имам од Секс Пистолс :)
Малце е розева ама нема везе :)

Само од Нирвана, а месецов планирам да си испечатам маичка со bush!

Kreator, Infest, Pantera, AC/DC 2, Cannibal Corpse, Metallica, Better Decision, Destruction, Soulfly.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom