На која такси компанија најмногу и верувате?

едно време со наше такси се возев,али јави им се од Волково до негде,неаме кола,така неколку пати,затао сега Теникс, секогаш имаат кола,а сега ке гио пробам и мицубиши-те од наше такси,од влае до волково,хах:vozbud::toe::pos2::pos2::pos2:

Наше Такси во последно време :)

Имаат најдобри возила , и пријатно ми е да влезам во возило кое има телевизор на задно седиште :)

Се Согласум Блајнд ... Дефинитивно Наше Такси

Наше такси имаат најпрофесионална услуга, до сега не ми се случило да нема кола...иако избегавам да викам такси по телефон...незнам зашо :toe:

Најмногу на овие од Де Лукс дек сите ги знам веќе, толку е градов и знает дури и сами кј требит да ме носет шо се викат а и често пати ми се дешават да го заборам мобилниов ко шо сум вака испарена и ми го враќет дома.

јас кога ке дојдам скопје секогаш си се возам со бел мерцедес!
мерцедес си е мерцедес... а и не ги знам другите такси компании како се што се...

Ја кога сум во Скопје со Плава лагуна се возам... Не дека најсигурна се чувствувам кога се возам со него туку тоа ми го порачуваат стално :)
Инаку во Кичево со Срна се возам :)

Во Бел Мерцедес, и плус тие шо возат(сеа зависи кој ќе ти се падни) се многу убај:pipi:
иначе ко ќе одам Битола нема да пропуштам а да не се повозам во то новото такси Пежо

Наше Такси се најпрофесионални, највеќе ги сакам дефинитвно. Уживам кога се возам со нивните таксиња. Од другиве таксиња, Класик се ок. Бел Мерцедес може да пројдат. Инаку сама особено навечер не влагам во непознати таксиња, многу ми е страв и преферирам да се јавам на такси отколку да влезам во првото што ќе наиде.

Во Бел Мерцедес, и плус тие шо возат(сеа зависи кој ќе ти се падни) се многу убај:pipi:
иначе ко ќе одам Битола нема да пропуштам а да не се повозам во то новото такси Пежо
пежо се многу добри исто и такси Унион (1566)...хехехе
јас во битола само со то се возам... нема да зажалиш... а возилата се хит... :):):wink:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Се возам со наше такси кога имаат кола, средени им се колите, и еден многу важен фактор имаат парно, понатаму професионални се возачите, едноставно не те гњават од сабајле со глупости...

ТЕА...само со нив се возам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom