На која такси компанија најмногу и верувате?

С

Спенсер

Гостин
едно време со наше такси се возев,али јави им се од Волково до негде,неаме кола,така неколку пати,затао сега Теникс, секогаш имаат кола,а сега ке гио пробам и мицубиши-те од наше такси,од влае до волково,хах:vozbud::toe::pos2::pos2::pos2:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Наше Такси во последно време :)

Имаат најдобри возила , и пријатно ми е да влезам во возило кое има телевизор на задно седиште :)

DDvl

Иден Психијатар
Член од
13 април 2008
Мислења
166
Поени од реакции
2
Се Согласум Блајнд ... Дефинитивно Наше Такси

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Наше такси имаат најпрофесионална услуга, до сега не ми се случило да нема кола...иако избегавам да викам такси по телефон...незнам зашо :toe:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Најмногу на овие од Де Лукс дек сите ги знам веќе, толку е градов и знает дури и сами кј требит да ме носет шо се викат а и често пати ми се дешават да го заборам мобилниов ко шо сум вака испарена и ми го враќет дома.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
јас кога ке дојдам скопје секогаш си се возам со бел мерцедес!
мерцедес си е мерцедес... а и не ги знам другите такси компании како се што се...

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
на никој не му верувам:toe:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Ја кога сум во Скопје со Плава лагуна се возам... Не дека најсигурна се чувствувам кога се возам со него туку тоа ми го порачуваат стално :)
Инаку во Кичево со Срна се возам :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Во Бел Мерцедес, и плус тие шо возат(сеа зависи кој ќе ти се падни) се многу убај:pipi:
иначе ко ќе одам Битола нема да пропуштам а да не се повозам во то новото такси Пежо

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Наше Такси се најпрофесионални, највеќе ги сакам дефинитвно. Уживам кога се возам со нивните таксиња. Од другиве таксиња, Класик се ок. Бел Мерцедес може да пројдат. Инаку сама особено навечер не влагам во непознати таксиња, многу ми е страв и преферирам да се јавам на такси отколку да влезам во првото што ќе наиде.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Во Бел Мерцедес, и плус тие шо возат(сеа зависи кој ќе ти се падни) се многу убај:pipi:
иначе ко ќе одам Битола нема да пропуштам а да не се повозам во то новото такси Пежо
пежо се многу добри исто и такси Унион (1566)...хехехе
јас во битола само со то се возам... нема да зажалиш... а возилата се хит... :):):wink:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Се возам со наше такси кога имаат кола, средени им се колите, и еден многу важен фактор имаат парно, понатаму професионални се возачите, едноставно не те гњават од сабајле со глупости...

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
ТЕА...само со нив се возам...

Kajgana Shop

На врв Bottom