Кечери (со најлудите водители Томче и Џака)

кога бев мал многу ги гледав и понекогаш сум пробувал да правам како нив:vozbud:инаку најнереален спорт е овој.:tapp:

Според мене еден од најинтересните спортови кои можат да се видат на нашите Телевизии...Декаа водителите се најлуди од сите мора да се признае...За сите кои не знаат Кечерите се прикажуваат на А2 во петок и недела во 20 часот.

кечерите се најголемата глупост шо можи да постој , ама тие водителите се скроз ненормални и прат да биди интересно :pos2: ... рековте петок и недела во 20 а ? ај баш ќе гледам сеа ... ко бев последно во Македонија ги гледав еднаш пукнав од смеа :pos2::pos2::pos2:

Водителите се закон... кечерите ГИ МРАЗАМ. Не знам како може некој да гледа таква глупост...:toe:

Тој другиот е Џаканакот еден од првите рапери во Македонија....
Па дали на нашиве телевизии даваат некогаш кошарка(НБА)?
Освен фудбал нема други спортови што се интересни на нашиве телевизии така да сите се буните и сепак гледате.
П.С.не можете да речете дека не гледате кога ги знаете изјавите на водителите....

Тотално во правоо... Али најјаки се кечери... Лелеее...Брат Ми Ја Погоди темата в крај... А Иначе стално ги пратам...:) томче и џака најлудии:):).. Реј Мистерио Најдобар еее... Кефозна сум дека лани Сена Победи... Свака Част Добро чоечето:)се запнале сите фејк фејк...Глеај ако ти се глеа... ако не игнорирај...

Тотално во правоо... Али најјаки се кечери... Лелеее...Брат Ми Ја Погоди темата в крај... А Иначе стално ги пратам...:) томче и џака најлудии:):).. Реј Мистерио Најдобар еее... Кефозна сум дека лани Сена Победи... Свака Част Добро чоечето:)се запнале сите фејк фејк...Глеај ако ти се глеа... ако не игнорирај...
Се сложувам со тебе!!!!!!

Ги гледам кога ќе ги фатам. Интересни се за да убиеш некој саат. А за коментаторите шо да се кажуе. Од епизода у епизода се се поненормални и мислам дека повеќе ради нив ги гледам кечерите.

Јас ги имам гледано само една епизода.Сите атакувања не се реаилни има и монтажа 100%.

Daj ti e-mail od ovoa komentatorive

и шо ненормални и мене да ме стаат и ја исто ке дрндам безвезе за нешто што се викаат глупости. кечерите се измислени за дебилизираниот американски народ да има кај да ги троши парите

Хахаа,кечери:):)Не се тие толку интересни,колку што се водителите:pos2:

Пффф срање у боја...Томче и Џака можда се интересни али мн дебилен спорт..уствари не е ни спорт...Се глупираат и се лупаат од земја ко мајмуни,али и добра пара за тоа фаќаат..јбг! =) :helou:

Лани го гледав, сеа помалце, а кога ќе ми текне што сме правеле во школо лелелелеле :pos2:

Јас ги гледав како дете :vozbud: , во времето на Hulk Hogan, Andre the Giant, Ultimate warrior, Million Dollar Man, The Undertaker и уште многу други. Ги даваа на Eurosport, Sky One и на други канали. Тогаш беа интересни, а и овој „спорт“ бил многу попопуларен отколку сега. Сега, покрај толку различни форми на забава ме чуди што некој се уште ги гледа...

шоуто е глупо многу ,демек се тепаат а уствари глумат имаат под душекот микрофони и кога рипаат се слуша како да му влегол на противникот во џигери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom