Кечери (со најлудите водители Томче и Џака)

Бееее, најглупо ми е шо водителине тресет глупости, поголеми глупости неможат да тресат и оние да не ги речам чекери не се тепет стварно, порано имаа кажвано на нешто слично ко ,,Верувале Или Не,, какви душеци имаат на бината и колку професионални камермани го имаат снимано за да изгледа дека се удирет а тие уствари не.
Порано мислам дека играа на Фох и ги гледав ако немаше ништо ама апсолутно ништо на ТВ а сега нема шанси, и ако морам да ги гледам ке го намалам гласот на телевизорон.

на FOX коментаторите спрема овие се далеку далеку

Коментарите им се, Бог да чува.

(цитирам)
- Ае сеа да видиме, чија мајка црну вуну преде ... :nesvest:

Според мене еден од најинтересните спортови кои можат да се видат на нашите Телевизии...Декаа водителите се најлуди од сите мора да се признае...За сите кои не знаат Кечерите се прикажуваат на А2 во петок и недела во 20 часот.

колку години имаш па што си отворил тема за кечери?
ја кечери гледав кога имав 6,7 години.
најинересните спортови што можат да се видат на нашите телевизии?
не ме заебавај,кечериве да не се поинтересни од фудбалот и кошарката.
темава ти е за никаде.

абе оној Томче можит го биват за водител, ама многу ми е антипатичен, незнам зошто

ја знам зошто.
затоа што навистина е антипатичен.
а да не зборувам за тој другиот водител,овца невидена.

ја знам зошто.
затоа што навистина е антипатичен.
а да не зборувам за тој другиот водител,овца невидена.
Тој другиот е Џаканакот еден од првите рапери во Македонија....
Па дали на нашиве телевизии даваат некогаш кошарка(НБА)?
Освен фудбал нема други спортови што се интересни на нашиве телевизии така да сите се буните и сепак гледате.
П.С.не можете да речете дека не гледате кога ги знаете изјавите на водителите....

Тој другиот е Џаканакот еден од првите рапери во Македонија....
Па дали на нашиве телевизии даваат некогаш кошарка(НБА)?
Освен фудбал нема други спортови што се интересни на нашиве телевизии така да сите се буните и сепак гледате.
П.С.не можете да речете дека не гледате кога ги знаете изјавите на водителите....

не сите.
искрено,ги немам гледано кечериве и искрено нема ни да ги гледам.
Џаканакот?
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaahhhhhhaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Кечери гледав мнооогу одамна, пред 10ина и повеќе години. Овие водителиве се глупаци тешки, ептен ме нервираат, и ако не глеам тоа е ради нив. Бар одоздола да иде превод, кога не им текнува да заќутат (кога веќе не преведуваат) па сами да си слушаме.
Така да убаво што даваат, ама нека ги тргнат 2цана идиоти без мозок што се нарекуваат водители!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom