Кечери (со најлудите водители Томче и Џака)

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
Според мене еден од најинтересните спортови кои можат да се видат на нашите Телевизии...Декаа водителите се најлуди од сите мора да се признае...За сите кои не знаат Кечерите се прикажуваат на А2 во петок и недела во 20 часот.

Водителите се луди стварно,али кечери е најглупото нешто што се видело на ТВ,најнереален спорт(ако може така да се нарече).Ајт!

Па сепак ова е повише престава отколку спорт ама секако е нешто многу гледано во сите земји посебно во Америка.

:uvo: ..само едно нешто не сваќам кога го рекламираа мислев дека е за повозрасни, а кога го гледав прв пат сванаф дека е за мали деца.. и сеа уште не можам да сванам кој го гледа возрасните или малите деца :nesum:

го гледаат на тие што им е интересно.

иди бе се напатив,кога гледам сеа какви глупости се и кога ке ми текне ко дете на ТНТ каков се радував,ми иде да си скршам кичма со некој зафат. :)

Пошто секој петок пред излегување се собираме кај некој дома, обавезно ги пуштаме кечерите, не поради тоа што се многу интересни, туку само поради водителите. Закон се нема што:vozbud:

Ја мислам дека и дечињата на форумов си најдоа соодветна тема да пишуваат за нешто што ги интересира. :) Да не се чувствуваат дискриминирани :)

Според мене еден од најинтересните спортови кои можат да се видат на нашите Телевизии...Декаа водителите се најлуди од сите мора да се признае...За сите кои не знаат Кечерите се прикажуваат на А2 во петок и недела во 20 часот.

E сеа се кажа...златен ракомет,фудбал,формула итн...ова било најинтересно...ти значи стварно немаш вкус а и афинитети кон спорт...затоа ќути си оти ке ти се смее некој...ова за твое добро ти го кажувам

ама глеам дека си мал уште па се надевам дека ке го сватиш ова како поука а не како навреда....затоа што теле се учи а вол не хахаха

E сеа се кажа...златен ракомет,фудбал,формула итн...ова било најинтересно...ти значи стварно немаш вкус а и афинитети кон спорт...затоа ќути си оти ке ти се смее некој...ова за твое добро ти го кажувам

Остај го детето бе го искара! Што знае дете што е спорт. :) :P:P:P hah

Остај го детето бе го искара! Што знае дете што е спорт. :) :P:P:P hah
Еј па вие сте многу заебани а ако не приметивте прочитајте го насловот на темата не се работи само за кечерите се работи и за водителите,ако беше само за кечерите ке ја отворев во останати спортови...

ама глеам дека си мал уште па се надевам дека ке го сватиш ова како поука а не како навреда....затоа што теле се учи а вол не хахаха

Чичко детето е поголемо од тебе за твоја информација,и сите имаат различни вкусови може нему му е интересно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom