Ти си Македонија! Дали?

Дали ги поддржувате кампањите "Ти си македонија"

• Вкупно гласачи
    121
Сето тоа е дел од програмската шема на Грујовата “фабрика“ за која одамна викам дека треба да ја смени,посебно затоа што таа е всушност истата онаа фабрика со која Бранко владееше одреден период,па кога падна тешко можеше да се крени и затоа ја затвори “фабриката“ која веднаш го зеде Грујо “во скут“ да го “тимари“,барем за оној период додека не си најде друга жртва.
Не се само рекламите во прашање,тука се и скулптурите,црквите,самата појава на митинзите но и целосниот протокол со кој настапува целата влада пред медиумите како да се “првачиња“ кој се сликаат со учителката.
Таквата фора ќе опстојува како успешна година,две па можеби и три кај народот,ама после тоа негативностите толку ќе бидат воочливи што секој потег однапред ќе биде осуден на неуспех,зошто конечно и назаслепените ќе сфатат дека некој ги дупел на здрав мозок итоа на нивна сметка.:toe:

ете тоа е страшното тука истите ги врти парата ама до кога...туку арно викаш направија некој реформи ефект нема и ајде ке се палиме:vozbud:некоординација помегу фискална и монетарна..помегу локална и централна-нејсе таа ке се зголеми сега уште-градоначалниците треба работада бараат они се работодавци
мудрости-јинг-јанг
филозофии

у цел подфорум филозофија и психологија треба да ги ангажираме на оваа психолошки направена дебилна реклама која лугето ги претвара во тролови....тоа е како да те хипнотизиираат:toe:

ма нека се гонат и така од човек овије реклами те прават трол-зомба и само следиш како робот-ајде еве тије на кои пропагандата им го заматила умот еве им контра-пропаганда од прогресивци кои во 70-ти прајле музика за 25 години унапред

еве тоа е во превод со мудростите БРАВО јас нашколо не ме научија дека ако............................................................................

Ajde da se pukame :)

ете тоа е страшното тука истите ги врти парата ама до кога...туку арно викаш направија некој реформи ефект нема и ајде ке се палиме:vozbud:некоординација помегу фискална и монетарна..помегу локална и централна-нејсе таа ке се зголеми сега уште-градоначалниците треба работада бараат они се работодавци
мудрости-јинг-јанг
филозофии

у цел подфорум филозофија и психологија треба да ги ангажираме на оваа психолошки направена дебилна реклама која лугето ги претвара во тролови....тоа е како да те хипнотизиираат:toe:

ма нека се гонат и така од човек овије реклами те прават трол-зомба и само следиш како робот-ајде еве тије на кои пропагандата им го заматила умот еве им контра-пропаганда од прогресивци кои во 70-ти прајле музика за 25 години унапред

еве тоа е во превод со мудростите БРАВО јас нашколо не ме научија дека ако............................................................................

Mислам дека Џимиов пред 40тина години песнава подолу ја смислил токму за “Македонија СЕГА“ како дел од кампањиве на владината “фабрика“:

Сте запнале нешто за трошењето на државните пари , тоа е некоја нова „табу тема“ во последнава година, и демек тие се вашите пари а владата „нечија“ ги троши за „глипости“.

Државните пари како што си пишал,се пари на НАРОДОТ.Значи доколку нема вработени во државна администрација и приватен сектор,тогаш нашите политичари нема ни газот да можат да си го рекламираат,а богами и нема да постојат,затоа што нема кој да работи за НИВНАТА ПЛАТА.

А кои бе ваши пари кога вие не заработувате, сите сте невработени и тн...

Пари од БУЏЕТОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА,значи повторно народни пари.

Мене вакви реклами не ми пречат, не дека мене ќе ми докажат кој сум, јас си знам од денот на раѓање кој сум и што сум

Сите знаеме кои сме и што сме.
Треба да се плаќаат реклами од типот ТИ СИ МАКЕДОНИЈА?Кој на кого да му каже,покаже и докаже што е???Владата да ми каже дека ЈАС СУМ МАКЕДОНИЈА???:tapp::tapp:Па јас знам дека сум Македонка и дека живеам во МАКЕДОНИЈА.Или пак да ми го подигнат националното чувство?Ма дај.Дај да не се лажеме.
А бидејќи не ти пречи рекламата,знаеш ли колку пари чини истата таа реклама?Додека НАРОДОТ КОЈ ЗНАЕ ДЕКА Е МАКЕДОНЕЦ и ЖИВЕЕ ВО МАКЕДОНИЈА,не е вработен,вакви реклами НЕМА ДА МУ ГО ПОДОБРАТ ЖИВОТНИОТ СТАНДАРД.Не може на некој кој е гладен и ти бара леб,да му кажеш КАСНИ ОД ТЕЛЕВИЗОРОТ КОГА ЌЕ ОДИ РЕКЛАМАТА ТИ СИ МАКЕДОНИЈА.Не за друго,бидејќи ТИ СИ МАКЕДОНИЈА,ама твојата власт-МАКЕДОНИЈА не сака да слушне дека си гладен.
Каде е МАКЕДОНИЈА за стечајците,млекарите и бранителите?

туку на вас со таквите подмолни и преверзни размислувања да ви ги исперат мозокот до таа точка , што ќе предизвика едно „масовно самоубиство“ па конечно да се исчистите од ова поднебје.

Некој пере мозок,ама користи погрешен прашак.
А тој прашак го користи владата ни наша со ТИ СИ МАКЕДОНИЈА,РАЃАЈ ТРЕТО ДЕТЕ и секако остваруваме 24/7.:tapp:

Mислам дека Џимиов пред 40тина години песнава подолу ја смислил токму за “Македонија СЕГА“ како дел од кампањиве на владината “фабрика“:

видиш како се гради...па мултикултура скулптури ДА за македонија СЕГА е

видиш како се гради...па мултикултура скулптури ДА за македонија СЕГА е

Замисли еј,40 години пред Грујовата “фабрика“.:pos2:

има луге со ост на работите....јас слушајки си испушив една цигара и барем така знаеш ми пом ина нервозата.....ретардирани не праат АБЦ:tapp::tapp::tapp::tapp:

тоа ме коси и ДПМНЕ и СДСМ да беше на власт па не ни треба нас СТОПАН ние и така сме како минирани и не можеме надвор:pos2::pos2::pos2::pos2:

и сега 30 милиона за бронза...во услови на криза ке ја продадат може некои поорганизирани како тенковите-имаме трошење-газолижење на сите медиуми...политичарите се шоубизн исмени...овој от формула го викна грујо....миленко бе и му вика ете и јас сум у црната листа:vozbud::vozbud::vozbud:

ма просјак не гледа дека македонија е ретка земја со единствена карактеристика има мНОООГУ .........црни овци а за листите ма важна ли е бојата:toe:

има луге со ост на работите....јас слушајки си испушив една цигара и барем така знаеш ми пом ина нервозата.....ретардирани не праат АБЦ:tapp::tapp::tapp::tapp:

тоа ме коси и ДПМНЕ и СДСМ да беше на власт па не ни треба нас СТОПАН ние и така сме како минирани и не можеме надвор:pos2::pos2::pos2::pos2:

и сега 30 милиона за бронза...во услови на криза ке ја продадат може некои поорганизирани како тенковите-имаме трошење-газолижење на сите медиуми...политичарите се шоубизн исмени...овој от формула го викна грујо....миленко бе и му вика ете и јас сум у црната листа:vozbud::vozbud::vozbud:

ма просјак не гледа дека македонија е ретка земја со единствена карактеристика има мНОООГУ .........црни овци а за листите ма важна ли е бојата:toe:

sega sigurno cekas..abc da ti rece bravo za postov )))))):smir:

sega sigurno cekas..abc da ti rece bravo za postov )))))):smir:

не пишам од моМЕНТАЛНА инспирација не очекувам одговор ама барем сега не се косам мза анкетата се докажа дека барем има некои......неиспрани:smir::toe:

Ма не треба да се пукаме. Ние само треба да се обединиме........................околу ДПМНЕ.

И се ќе биде во ред :)

чекај сеега ова влада прави.......воа многу е партиски:kesa:

Лаже Миленко бе,како појде во Европа да ја кодоши Победа за да ја казнат најригорозно во историјата на УЕФА?Сега е на Прилепска црна листа,оти ја споеба Победа “вечно“,а натпревари се редат уште повеќе и повеќе,само сега во Швајцарија на пример како минатив викенд.:toe:

П.С.:Туку што велиш за новово аватарче?:)

Лаже Миленко бе,како појде во Европа да ја кодоши Победа за да ја казнат најригорозно во историјата на УЕФА?Сега е на Прилепска црна листа,оти ја споеба Победа “вечно“,а натпревари се редат уште повеќе и повеќе,само сега во Швајцарија на пример како минатив викенд.:toe:

П.С.:Туку што велиш за новово аватарче?:)

миленко јанко и латас се исти шет...овај булшет е сега кој накого држи друго е...оивој аватар е таман ај и овој ке го биде...ама респект за оригиналниот препознатлив-абе уникат е оти то го зедоја....мамето крадат:pos2:

Ц Ц Ц Ц значи има луѓе кои залетани по илузиите на убав живот во ЕУ и НАТО државите би си лижнале и од газот (читај : смениле и предале се македонско)

Ц Ц Ц Ц значи има луѓе кои залетани по илузиите на убав живот во ЕУ и НАТО државите би си лижнале и од газот (читај : смениле и предале се македонско)

This earth is going to selfdestruction in 5...... 4...... 3 ........ 2 ........1.....

Абе серковци само гомна да се јадело.
Кажете една лоша работа во клипов?
Поентата е (како што кажа еден член на youtube) да бидеме борци во секое поле од животот. Баталете партии вмро, сдсм....сфатете ја поентата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom