Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Заинтересиран сум за Нексус 4 (по можност нов)...дајте понуди кој продава или има на залиха да видам колку се движат да си направам математика :)

Поздрав!

Prodavam cisto nov Huawei koristen mnogu malce so 4gb memorija, 1 gHz procesor 5 mp kamera. Telefonot nema nitu edna grepka.
Eve gi i ostanatite detali od telefonot http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g300-4594.php. Cena 60 evra.[DOUBLEPOST=1395024717][/DOUBLEPOST]Prodavam cisto nov Huawei koristen mnogu malce so 4gb memorija, 1 gHz procesor 5 mp kamera. Telefonot nema nitu edna grepka.
Eve gi i ostanatite detali od telefonot http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g300-4594.php. Cena 60 evra.

Продавам црн Alcatel 995 со Аndroid 4.04. Телефонот е во перфектна состојба и единствена маана му се минималните гребнатини на страничната лајсна кои не се ни познаваат од силиконската маска. Се продава заедно со силиконска маска и комплет кутија. Цена фиксна 4000 денари.

sakam da kupam telefon do 300evra, razmisluvam pomegu varijanta da e nov ili poloven malku koristen, pred se mi e bitno da ima garancija ako e koristen bidejki davam tolku pari. Gledav novi Nexus 4, Samsung s3. Me interesira koja bi bila najdobra varijanta za tie pari, ponudete vo poraka ako imate nekoj za prodavanje nesto za ovaa cena, strogo so garancija![DOUBLEPOST=1395055553][/DOUBLEPOST]sakam da kupam telefon do 300evra, razmisluvam pomegu varijanta da e nov ili poloven malku koristen, pred se mi e bitno da ima garancija ako e koristen bidejki davam tolku pari. Gledav novi Nexus 4, Samsung s3. Me interesira koja bi bila najdobra varijanta za tie pari, ponudete vo poraka ako imate nekoj za prodavanje nesto za ovaa cena, strogo so garancija!

sakam da kupam telefon do 300evra, razmisluvam pomegu varijanta da e nov ili poloven malku koristen, pred se mi e bitno da ima garancija ako e koristen bidejki davam tolku pari. Gledav novi Nexus 4, Samsung s3. Me interesira koja bi bila najdobra varijanta za tie pari, ponudete vo poraka ako imate nekoj za prodavanje nesto za ovaa cena, strogo so garancija![DOUBLEPOST=1395055553][/DOUBLEPOST]sakam da kupam telefon do 300evra, razmisluvam pomegu varijanta da e nov ili poloven malku koristen, pred se mi e bitno da ima garancija ako e koristen bidejki davam tolku pari. Gledav novi Nexus 4, Samsung s3. Me interesira koja bi bila najdobra varijanta za tie pari, ponudete vo poraka ako imate nekoj za prodavanje nesto za ovaa cena, strogo so garancija!

S3 ili Nexus 5. AKo te interesiraat ceni, kontaktiraj me po PP.

cisto nov mislev deka e kako nov telefonot nema grebnatinki, a tebe koj ti e problemot ?

Epa izrazi se pravilno togas e KAKO NOV.

Se znae sto e CISTO NOV.

Mnogu mi se interesni vo ponovo vreme oglasite sto te zaveduvaat so nasslovite- KAKO NOV, SKORO NOV, NOV(koristen 2/3 meseca) i sl, god I love this country.:LOL:

Iphone 3GS, работи на сите мрежи,16 гига, бела боја, одлично сочуван, задното капаче не е скршено. Цена 4500

HTC One X, 16 гига, бела боја, работи на сите мрежи, има проблем со графичката/пикселите - две жолти линии на екран. 100 евра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom