Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
која цена?crvena
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Каде има нов Нексус 4 за 200 евра?ako ti e smesna taa cena za nexux 4ka koristen dodeka nov e 200 eura dobar si bratuuuu
Има, другар купи за 200 евра нов,неотпакуван со една година гаранција од MOBI-FLES пред една недела.Каде има нов Нексус 4 за 200 евра?![]()
која цена?
Телефонот е нов, и ништо не е сомнителен,и 15000 илјади нека е нов,пак половен нема логика да го продаваат по над 9000-10000 илјади,кога излезен е Нексус 5Секаде каде што сум видел е од 15-16.000 нов. Не знам дали се работи за 8 или 16 гига верзија, ама таа е цената. Ова со 200 евра нов од Моби-Флеш, искрено ми делува сомнително или ептен ако не биле блиски или на брзање па да го земал по таа цена.
Има, другар купи за 200 евра нов,неотпакуван со една година гаранција од MOBI-FLES пред една недела.
Сега ќе испадне реклама,оди сам и провери каков е телефонот,210 е му бараа а за 200 го дадоа,ова беше пред една недела.Провери некој ваму верно е 200 нов? Немаат веб страна