Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
RealGirL напиша:Од искуство..повеќе сум за спротивностите!Не би се трпела со некој како мене!Што ќе биде ако и он е избувлив темпераментен,ако никогаш не попушта,ако секогаш смета дека е во право..пропаст!
Со тоа што он ќе ги нема тие некои особини а ќе ги има тие ја што ги неам т.е. не ми се толку изразени ќе дојдеме до таа златна средина!
Сега не викам да биде некое теле со кое што неможеш да се разбереш,туку да има простор за дискусија која на крај ќе заврши со кис а не со носовите во таван!
JeCILaDy напиша:Не збораме за некој „плукнат“ на тебе. Него, за некој шо ќе има слични мислења како тебе, шо ќе можите секојпат да си напрајте муабет за работите кои и двата ги сакате. А ако е некој ептен различен, т.н. спротивност, нема да можите ни муабет да напрајте, едноставно тебе ќе те интересира едно, него друго...Во ред е до негде спротивност, ќе можите да размените мислења, искуства...Али се шо е претерано, не е убаво, нели ?