Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.548
- Поени од реакции
- 2.272
нз, мене ова ми изгледа многу смешно!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А од друга страна некој шо немат пари ќе се пријават и ќе си земат пари.Хахахаха...е ај сеа кажи како да не се смеам...
Кај си видел ти до сега емисија во Македонија каде што луѓето се исповедуваат за своите брачни проблеми или недајбоже нешто друго поинтимно како што го прават тоа на запад(Опра шоу и сл.)???????????
И самиот ќе дојдеш до јасниот заклучок дека ќе пропадне емисијата уште на старт(а многу ми е мерак Велија да го осети дното) ќе нема пријавени...ама ко шо се надарени А1 ќе напраат 30000 дубари само за да покажат дека имаат квиз од светски ранг и ќе се договараат со играчите за само и само да направат да истераат 5-6 емисии...оти толку ќе можат!!!
Затоа глејте си Нова ТВ ако сакате сеир и не се замарајте со нашиве пропалици шо ќе сакаат да допрат во бесцелно шоу за 5мин слава...(тотално бесцелно...)
А од друга страна некој шо немат пари ќе се пријават и ќе си земат пари.
Па ваљда има некои луѓе кои се чисти како солза им се потребни пари и ќе одат....
Педесетте прашања пред емисијата, се` поставуваат за да детекторот може да ги изанализира вибрациите на срцето, притисоци, мозочни центри... така некако ваљда работи детекторот... Е сега, натпреварувачот знае дека од тие 50 прашања, 21 ќе му се паднат на самиот квиз, со таа разлика што ќе треба да ги одговара пред мајка му, татко му, братучедот, женската(зависи кого заебал да го донесе во студио). Кога ќе го каже одговорот на прашањето, се` соопштува резултатот на тестирањето од пред квизот. Значи, треба да ги даваат истите одговори на прашањата и пред квизот, и на самиот квиз. Анета е многу погодна за квизов... Не треба да е како таа на најслаба карика, од каде тоа? Нема причина да биде нешто посебно, потребно е да е сериозна и толку. :back:Нешто не ми е јасно. Ако секој ги знае прашањата пред емисијата, зошто би одел некогаш на прашањето кое нејќе јавно да го каже? Значи секој ќе си знае која сума оди да си ја земе? Не ми е интересно. А и не верувам дека ќе има луѓе кои ќе се пријавуваат на емисијава, затоа што тоа не би биле ваљда прашања за која боја им е омилена и сл. Ама ај, ќе видиме.
п.с. Анета не е мека ... малку е ограничена, но во никој случај мека, кога треба да не е.
Кога се` работи за квизов, колку и да си чист, прашањата се намерно направени да те посрамотат. Проблемот е можеби во погрешниот концепт на прашањата, поточно во импресијата која ја оддаваат која можеби е грешна. Да речеме прашањето ,,Дали има некои слики кои не сакате да и` ги покажете на вашата сопруга?"... Не мора да значи дека тие слики се од голи цури, но едноставно прво тоа паѓа на памет... И да, како што кажа некој горе, тие бараат контраверзни кандидати, нешто како педери, бивши затвореници, швалерчини, некој со шеесе брака позади него, за да комплексноста на прашањата расте. И никој не гарантира дека детекторов е сигурна работа... Со еден збор-сумљиво... :nesum::back:Па ваљда има некои луѓе кои се чисти како солза им се потребни пари и ќе одат....