Ситуација

• Креатор на темата Креатор на темата idam
  • Време на започнување Време на започнување
па добро де тоа е и прашањето го сфативме тоа поради тоа е и таков одговорот на мојот пост погоре,што мислиш дека не сме сфатиле,и дека сме наивни?

abe ostaj me gledas deka se tripam nesto ... ama si i ti naiven znaci :)

ja mislam ne e u redu i takvite partneri treba da se zapalat na sred plostad

Ситуацијава е интересна, ама другар ти сигурно бил трапав.
Не гледал ли дека девојката е хорни. За муабети секогаш има време, за акција НЕ.:)
of topik:breee pa ima i soba za taa akcija:frwqwqwq
on:c c c inace ligavenje vo kafic?? nooo way noooo how.po nepristojno nesto nemozes da napravis VO KAFIC ili sedno kaj i da si izlezen,ne si doma,mora da se ima nekoj granici:PLKOIKKK

Ај те молам сега објасни ми што напиша зашто неможам да ти го сфатам постов обрзложи ми те молам,кој е тој која е таа кој е тој..............
Ај ќе се потрудам јас да ти објаснам како што го сфатив г-н SWEDEN.

Најверојатно сака да каже дека, кога една девојка си го лигави дечкото пред негов другар (пример), таа во главата претходно си вртела „нечисти“ мисли за другарот на дечкото, па сега искористила прилика да го испровоцира другарот.

Ако мислеше на ова:smile1:
Демек наивни сте што верувате дека е друга причината за лигавењето.

Ај ќе се потрудам јас да ти објаснам како што го сфатив г-н SWEDEN.

Најверојатно сака да каже дека, кога една девојка си го лигави дечкото пред негов другар (пример), таа во главата претходно си вртела „нечисти“ мисли за другарот на дечкото, па сега искористила прилика да го испровоцира другарот.

Ако мислеше на ова:smile1:
Демек наивни сте што верувате дека е друга причината за лигавењето.

E bash taka fala na prevodot:smir:

Glupa situacija epten ja mislam deka u takva situacija ne treba nikoj nisto da me prasuva neka si zbori ekipata megusebe no ne i mene da me prasuva togas dodeka uzivam ili mojata partnerka dodeka uziva :back:

сум се нашла во таква ситуација да се лижат пред мене и многу глупаво се осеќав многу непријатно ми беше а досега не сум се лижела пред друштво со партнерот може некое ситно бацкање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom