Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се плашам дека е малце прекасно за тоа. Мислиш дека би ни правеле проблеми?
Затоа што комбето не е мое, туку е на фирмата на татко ми, а јас ни да возам не знам, нема да може да остане на плоштад.Потврдувам за утре.Ада комбето твое ке заврши голема работа,не верувам дека ке збере се кај мене у кола.За да не се килавиме паркирај го на сам плоштад,карши Мак-примат,ке биде блиску до штандот и ке можеме да го надгледуваме.Ако има било какви проблеми со мевере ја ке ги решам.Толку од мене,се гледаме утре.
Дојди заедно со братучетките, шоЈас спремив облека ама дека сум далеку од центар не ми одговара да доагам во 17 часот на Плоштад....некое решение има ли?
Се однесуваше на еден муабет кој веќе е избришан од модераторите. Не се однесува на нас, туку на некој друг (надвор од форумов) кој сакаше да се истакне како организатор. Уживај, тие што требаше да прочитаат веќе прочитаастигнаа нови ќесии денеес!Кај мене у школо мислам...
Инаку, што прочитав горе Псај продолжува, Мими започнува, не ми е јасно... :smir: