ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Кајганџии донираат - операцијата заврши успешно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
p1000826gx4.jpg

САБОТА ПЛОШТАД (нецелосна донација)

Покрај ладното, измрзнатите раце и лица, беше прекрасно...Иако морав да си отидам порано, истерав една смена, се изнасмеав и што е најважно собравме мнооогу облека и сл.
Како и да е нареден пат, се надевам во поголем број, ќе учествувам повторно.
криво ми е што не се сликав, Бушавка рече еден саат ќе ја нема, ја немаше подолго :nenene:

ааааааааааа баш ми е криво што не дојдов.....ама па немаше што да донесам, и пак ке кажам не дојдов за да не ви правам гужва.

Јас се извинувам шо не можев да дојдам, ама за тоа ја пратив мајка ми и вчера и денес со еден куп облека... Додуша вчера слушам сте закасниле пред Бисер :) срам ве било измрзнала жената, ама ете денес ве нашла :D

Фокси, не е проблем...ќе те убациме у сликите со фотошоп...:smir:

Кажете бе на сликите кој е шо е. Мислам новиве кои се...Мими, Бушавка, Бети Б...итн:))

(: хах (:...одма насмевка на моето лице кога го видов делот (успешно завршена)!...(: размислував дали да дојдам, али шо, само ке ме шуткавте таму како најмал (:(:...мило ми е што сте собрале толку многу !!

Денеска пред Бисер, донирањето беше и повеќе од задоволително.
Мислам, хеј, цел камион се наполни до 7 саат. :)

Ајде, па наскоро некојa слична ваква акција пак :)

Ако може да се смени насловот, колку шо знам и во Струга и Охрид има акции, кои траат до 29ти.

Јас мислам дека супер беше акцијата.
Донесовме колку што можевме да носиме со бато ми....
Се извинувам што не ве дружав повеќе, ама можеби следниот пат ако се посреќни околностите:smir:
Браво за иницијаторот и за сите што учествуваа.
Толку од мене до следниот пат.

Е какви гејови сте апарат сте донеле мене коа ме снемало :) Шо не сте убрзале да ви разубавам слика :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom