ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Кајганџии донираат - операцијата заврши успешно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми е многу жал што не успеав да учествувам на последниов ден од акцијата, не успеав да ги совладам причините што ме спречија, добро е што сите кеси ги донесов вчера.

И јас им благодарам на сите што учествуваа во организацијата, на сите што донираа и сите што придонесоа на било каков начин.
Се гордеам со форумџии. :back:

Исходот ни најмалку не е лош, едно комбенце мислам ќе наполниме.
Прв пат ни е и доцна почнавме, па мислам дека наредниот пат ќе бидеме поискусни и поспремни, па ќе имаме уште поуспешна акција.

А нареден пат секако ќе има. Само нека се стопли. :)

Екипа Бисер....се собраа премногу вреќи со облека, денес најмногу, доаѓаа луѓе и оставаа полни ќеси. Се наполни цел камион и директива кај Серпико во складиште. Генерално, супер помина акцијава...среќна сум што им помогнавме на многу луѓе...наредна акција се надевам на пролет, и малце поподдржано медиумски. БРАВО!!!

Ладно беше ама се собра доста облека денес на плоштад. Дојде после и BabyGirl^^^,даде морална подршка на акцијата, како и сите ние, вчера и денес.

Треба да има 3-4 хартиени (поголемки) кеси со чоколино :)
Провери и немој да си го пипнала :)
ако се преправаш дека никад не си ги видел ќе ти дадам 2...максимум 3:)

акцијава ја поновуваме за некои 3,4 месеци,таман да се насобере нова облека,да се направи асална организација,да се дадат други идеи да не биде само облека,и да напраиме план за собирање пари,т.е. отварање жиро сметка.

Наредниот пат ќе поставиме услов - која женска ќе донира, ќе добие шмек од Шмекерот и бакнеж од Серпико. Тек тогаш ќе не можеме да се однесеме :).
Јас вчера смрзнав кога делев флаери, ама не ми е гајле, сум мрзнела и за големи глупости, па за ваква важна работа. Се надевам дека ќе усреќиме неколку деца за празнициве.
Се гордеам што познавам вакви луѓе како што има на форумов. Здравје, напролет, да даде Господ повеќе да собереме.

Не е битно дали е зима или пролет, битно е да се постигне целта и битно е што се собра облека која ќе им биде дадена на оние на кои им е најпотребна. Два - три саати мрзнење не е ништо, бидејќи сепак некои луѓе ќе бидат усреќени.:wink:

јас сакав да дојдам....ама немав ништо да донесам:( па да не ви сметам не дојдов.....:kesa:

Еве некои фотки од акцијата на плоштад:
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

8.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

7.jpg

Браво луѓе!
Жал ми е само што не можев да помогнам:(

Се наполни цел камион и директива кај Серпико во складиште.

Ама, буквално :)

Ќе бидат сликите, само набрзина да кажам: Алал вера, браво!
И да, за 3 месеци одново!

Презадоволен од Хуманоста и акцијата на кајганџии и останатите дарители:pipi:
Си најдов едно џемперче мој број може да го земам ???:kesa::pos2:

Кратко и јасно: Над моите очекувања.
На плоштад се собра многу облека и играчки, а пред Бисер уште повеќе.
Браво за хуманите луѓе и се надевам дека ќе имаме уште многу вакви успешни хуманитарни акции :)
:helou:

Мило ми е што имаше толкав одзив за акцијава и едно искрено благодарам од мене (ако воопшто ви значи нешто) до сите што активно учествуваа во акцијава.

Патем, SOHE, бриши она со мали букви одма :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom