Чорапи

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Освен бели чорапи други не вртам, сите ми се Najk, Puma, Adidas ама од пазар од три за 100, зар и на чорапи да бирам :toe:

Купувам бели чорапи, најчесто пишува на нив Адидас или Најк. :)

Чорапи по навика не бирам сам туку едноставно се жалам на мајка ми или баба ми дека немам чорапи и следниот ден оп 3 пара.. Понавика се или бели или црни . Не сум многу по другите бои на чорапи:) .

Во најразличнио бои ги имам, али најмногу ми се црни.Порано трошев време на избирање чорапи, шарени, со дезен, денес се тоа и е препуштено на мајка ми.
За во зима си ги сакам оние со прсти, али сепак да се ниски и мразам доколенки, не се чуствувам удобно во нив.

разни имам, најмногу црни и шаренки:) повеќето се ниски, али може да се најде и некоја повисока.

Највеќе имам шаренки, на линии, ако и сите не ми се такви... Имам кратки но тие поретко ги користам, помили ми се обичните, но понекогаш не можам со нив.

Јас се` облечувам бели чорапи :)
Да се дигат до коленото, малце по доле и таман се за фудбал:)

Јас носам само бели чорапи.Не можам да носам црни шо знам, ме иритираат на некој начин.Бело си е бело :smir:

Претежно си носам до глужд шо се.. лето,зима не ме интересира... свеисто ми е. Боја.. шознам обожавам онака некои интересни,а мај фејворит од напред се розеви,а долу се црни :pipi:wewe (јао)

секогаш и секаде кога сум во патики носам ниски до глуждеви....повисоки :nenene:

Носам кратки чорапи претежно бели може и друга боја ама бели најдобро некако ми стојат со патиките...:toe:

Носам најчесто кратки чорапчиња до глужд, во милион бои и дезени. Просто ги обожавам. Имам над 100 пара и упте купувам... Еве дел:
product_variety_9094.jpgproduct_variety_8544.jpgproduct_variety_8826.jpgproduct_variety_5914.jpg

Високи или ниски само бели да се....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom