Најубава чорапа во нашиот универзум...Вакви имам најмалце 15 пара (незнам колку имам точно). За се ги бива, за искачање, за тренинг, за спиење, за да те топлат, за у зима, за у лето...за све!!! ЗАКОН!
Стрикно бели, нема заебанција!
crn teget i siv , sportski ili zimski ali ne volnen chorap, vo leto pochesto nosam do gluzhd a obichno se beli ali bojata ne e bitna togash bidejki ne se gledaat od patikata,
inaku kje se najde li nekoj da mi ja objasni logikata vo nosenje chorap so sandala ( za mashki) ,mene nekako toa mie smeshno i nelogichno i ne mi izgleda prirodno
Па носам чорапчиња во сите бои и сите дезени, имам и такви со прстиња баш се интересни. Носам кратки до глуждот, освен тие со прстињата што се малку повисоки.
Кај мене во фиока имам чорапчиња во сите можни бои и дезени. Ама ги обожавам тие до глужд, дури и на зима понекогаш такви си носам. А иначе не сакам бели чорапи, освен ако се со некоја шара (срциња, ѕвездички и такви ствари) :devojce:
А тие со прстиња ми се ептен интересни, прв пат ко ги облеков мама ми рече „Марија шо прајш? Шо облеквиш нараквици?“
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.