Чорапи

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Сите бои и дезени :)

Socks1.jpg

Најубава чорапа во нашиот универзум...Вакви имам најмалце 15 пара (незнам колку имам точно). За се ги бива, за искачање, за тренинг, за спиење, за да те топлат, за у зима, за у лето...за све!!! ЗАКОН!
Стрикно бели, нема заебанција!

436105.jpg

И јас сакам бели али од крајот на денот ги гледам црни станале!

Поштуем црн чарап, али спортски нешо ова она... мислам насиље. :pos:

crn teget i siv , sportski ili zimski ali ne volnen chorap, vo leto pochesto nosam do gluzhd a obichno se beli ali bojata ne e bitna togash bidejki ne se gledaat od patikata,
inaku kje se najde li nekoj da mi ja objasni logikata vo nosenje chorap so sandala ( za mashki) ,mene nekako toa mie smeshno i nelogichno i ne mi izgleda prirodno

меки, кратки, слатки шарени:)

SX0030-001.jpg

Класика бе... е овакви чорапи... :)

Какви чорапи носите?

Тема каде што можете слободно да кажете какви чорапи носите!!!
:vozbud:
Јас моментално не носам чорапи,но најомилени ми се тегет и зимските “термо“ чорапи.

Edit:
Темата за чорапи веќе постоеше, па ти го префрлив мислењето во неа.
- Acid.

Па носам чорапчиња во сите бои и сите дезени, имам и такви со прстиња баш се интересни. Носам кратки до глуждот, освен тие со прстињата што се малку повисоки.

Кај мене во фиока имам чорапчиња во сите можни бои и дезени. Ама ги обожавам тие до глужд, дури и на зима понекогаш такви си носам. А иначе не сакам бели чорапи, освен ако се со некоја шара (срциња, ѕвездички и такви ствари) :devojce:
А тие со прстиња ми се ептен интересни, прв пат ко ги облеков мама ми рече „Марија шо прајш? Шо облеквиш нараквици?“ :pos:

јас имам ко тие од betogrozdanov45 и vodkamixx...закон чорапчиња

поштуем вунен црн чорап, со апостолка... а може и бел...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom