Наша TВ

• Креатор на темата Креатор на темата Anonumuss
  • Време на започнување Време на започнување
што мислите за овај канал дали го има секаде и дали се гледа на кабелските оператори?

Не знам колку е гледана. Лично гледам некои серии на неа, како Ѕвездени патеки, Третиот камен од сонцето или Поаро. Сепак не мислам дека е нешто посебно. Всушност многу е просечна, со слаба сопствена содржина. Јанко одамна не е интересен...

Pa nisto posebno od televizija! So retki isklucoci na nekoi emisii...Mi se svigja sto ja davaat tretiot kamen od sonceto. Top serija!

Наша тв е вистинско освежување во етерот, без разлика дали ви се свиѓа тоа или не затоа што фактите тоа го говорат. Има доста спортски содржини што е вистински плус ( особено за оние што пратат спорт), хумористични серии, контактни емисии, интересни водители, што значи една сосема солидна телевизија која не не труе со шпански серии и дневно политички емисии од типот на вести. Се надевам дека и понатаму така ќе продолжат со можност секако и за напредок во кој искрено верувам.

Плус го има и Викса со емисија сеа! :vozbud:

Нешо во стилот што го имаше на радио само сеа во поблага верзија али пак прима телефонски повици и има по некој гостин. Знам дека е сабота и недела во 23 и 30.

Викса - Пижама мен станал.:pos2:
Инаку на Наша ТВ гледам Star Trek Voyager. А има и некои добри документарци.

Абе добра му е емисијава на Викса, али јас си ја сакам Балканска еБанка пак:nesum:

Телевизијава успеа да опстои и покрај тоа што се смени од тоа што првично беше. Сите канали кој се отворија една година згаснаа оваа опстои. Сигурно 3-4% гледаност ама си гура не се дава.

Не сум знаел дека давале француско фудбал. Јас ја знам телевизијава од кога Јанко почна со Јади Бурек и Саше Политико кога имаше емисија, па после некое време Сузана Турунџиева, Жанко Зж, Рубенс актерот нешто имаше ми се чини и тој ден денес е присутен таму. Пред неколку месеци лани гледав неколку македонски театарски претстави, македонски филмови..

Гледам почнале и со онлајн нови музички тв канали.

Последно уредено:
Покрај тие некој интернет музички телевизии овие најавуваат и интернет тв канал за филмови, тв канал за документарци, тв канал за театарски претстави, тв канал за деца.

Како опстојува телевизијава не ми е јасно во оваа држава. Телевизијава скоро никаква гледаност нема а си тера не се откажува.

Не знам дали планираат тие тв канали да ги пуштаат и кај тв операторите. Повеќе пати сум ги прашувал на Фејсбук порака но одговор на тоа немам.

Покрај тие некој интернет музички телевизии овие најавуваат и интернет тв канал за филмови, тв канал за документарци, тв канал за театарски претстави, тв канал за деца.

Како опстојува телевизијава не ми е јасно во оваа држава. Телевизијава скоро никаква гледаност нема а си тера не се откажува.

Не знам дали планираат тие тв канали да ги пуштаат и кај тв операторите. Повеќе пати сум ги прашувал на Фејсбук порака но одговор на тоа немам.
Јас сум бил дел од Наша Тв и никад више . Газда е куртонот актер Ристе Гоговски прилепчанец кој живее у Капиштец ....Газда е заедно со жена му Емилија и неговата стара мома сестра која е дигнат нос снобовски. Опстојува зошо далавери праи со комбинација маркет/и шо има и неговата телевизија. Договара роба со фирми за неговите маркети за замена на пласман на реклами во неговата отепана телевизија.

Јас сум бил дел од Наша Тв и никад више . Газда е куртонот актер Ристе Гоговски прилепчанец кој живее у Капиштец ....Газда е заедно со жена му Емилија и неговата стара мома сестра која е дигнат нос снобовски. Опстојува зошо далавери праи со комбинација маркет/и шо има и неговата телевизија. Договара роба со фирми за неговите маркети за замена на пласман на реклами во неговата отепана телевизија.
А кој се негови маркети?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom