Наша TВ

• Креатор на темата Креатор на темата Anonumuss
  • Време на започнување Време на започнување
што мислите за овај канал дали го има секаде и дали се гледа на кабелските оператори?

Не знам колку е гледана. Лично гледам некои серии на неа, како Ѕвездени патеки, Третиот камен од сонцето или Поаро. Сепак не мислам дека е нешто посебно. Всушност многу е просечна, со слаба сопствена содржина. Јанко одамна не е интересен...

Pa nisto posebno od televizija! So retki isklucoci na nekoi emisii...Mi se svigja sto ja davaat tretiot kamen od sonceto. Top serija!

Наша тв е вистинско освежување во етерот, без разлика дали ви се свиѓа тоа или не затоа што фактите тоа го говорат. Има доста спортски содржини што е вистински плус ( особено за оние што пратат спорт), хумористични серии, контактни емисии, интересни водители, што значи една сосема солидна телевизија која не не труе со шпански серии и дневно политички емисии од типот на вести. Се надевам дека и понатаму така ќе продолжат со можност секако и за напредок во кој искрено верувам.

Плус го има и Викса со емисија сеа! :vozbud:

Нешо во стилот што го имаше на радио само сеа во поблага верзија али пак прима телефонски повици и има по некој гостин. Знам дека е сабота и недела во 23 и 30.

Викса - Пижама мен станал.:pos2:
Инаку на Наша ТВ гледам Star Trek Voyager. А има и некои добри документарци.

Абе добра му е емисијава на Викса, али јас си ја сакам Балканска еБанка пак:nesum:

Телевизијава успеа да опстои и покрај тоа што се смени од тоа што првично беше. Сите канали кој се отворија една година згаснаа оваа опстои. Сигурно 3-4% гледаност ама си гура не се дава.

Не сум знаел дека давале француско фудбал. Јас ја знам телевизијава од кога Јанко почна со Јади Бурек и Саше Политико кога имаше емисија, па после некое време Сузана Турунџиева, Жанко Зж, Рубенс актерот нешто имаше ми се чини и тој ден денес е присутен таму. Пред неколку месеци лани гледав неколку македонски театарски претстави, македонски филмови..

Гледам почнале и со онлајн нови музички тв канали.

Последно уредено:
Покрај тие некој интернет музички телевизии овие најавуваат и интернет тв канал за филмови, тв канал за документарци, тв канал за театарски претстави, тв канал за деца.

Како опстојува телевизијава не ми е јасно во оваа држава. Телевизијава скоро никаква гледаност нема а си тера не се откажува.

Не знам дали планираат тие тв канали да ги пуштаат и кај тв операторите. Повеќе пати сум ги прашувал на Фејсбук порака но одговор на тоа немам.

Покрај тие некој интернет музички телевизии овие најавуваат и интернет тв канал за филмови, тв канал за документарци, тв канал за театарски претстави, тв канал за деца.

Како опстојува телевизијава не ми е јасно во оваа држава. Телевизијава скоро никаква гледаност нема а си тера не се откажува.

Не знам дали планираат тие тв канали да ги пуштаат и кај тв операторите. Повеќе пати сум ги прашувал на Фејсбук порака но одговор на тоа немам.
Јас сум бил дел од Наша Тв и никад више . Газда е куртонот актер Ристе Гоговски прилепчанец кој живее у Капиштец ....Газда е заедно со жена му Емилија и неговата стара мома сестра која е дигнат нос снобовски. Опстојува зошо далавери праи со комбинација маркет/и шо има и неговата телевизија. Договара роба со фирми за неговите маркети за замена на пласман на реклами во неговата отепана телевизија.

Јас сум бил дел од Наша Тв и никад више . Газда е куртонот актер Ристе Гоговски прилепчанец кој живее у Капиштец ....Газда е заедно со жена му Емилија и неговата стара мома сестра која е дигнат нос снобовски. Опстојува зошо далавери праи со комбинација маркет/и шо има и неговата телевизија. Договара роба со фирми за неговите маркети за замена на пласман на реклами во неговата отепана телевизија.
А кој се негови маркети?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom