Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
motorolaV3_silver.jpg

Штранга , абе малце ми е несоодветен ова телефоноф , мада моторола не обичам.
@Acid
Абе колку што го гледам тоа телефонот , нелогички и незамисливо е да постои така да може си играат некои игри од нокиа , може како замисла им е , конкуренција ваму таму.

How1TzeR напиша:
Абе колку што го гледам тоа телефонот , нелогички и незамисливо е да постои така да може си играат некои игри од нокиа , може како замисла им е , конкуренција ваму таму.
Зошто да неможе?
Што мислиш дека е невозможно да се изведе? Течна батерија? Течен дисплеј на допир?

Што мислиш, зошто последниве години Nokia „заостана“ со телефониве? Некако сите им беа „тапа“... Епа најверојатно работеле на 888!:icon_cool

А електрониката у него дугмиња , и како што викаат ќе се обликувал сам на пораки , немогуче ,уствари цел телефон треа да биде мек , мора да има тврдо нешто!
Друже тоа што викаш ти дека цело време работеле на тоа , ако е така тогаш јас би отпуштил , не само јас и главниот менаџер на нокиа , цела инженерија , менаџмент и дизајнери во фабриката.Колку е само без везе не само на план на профит , да не вадиш нови модели нови за некоја си играчка безвезна што ќе биде прифатена од тинејџери , пошо сите бараат од телефоните јак софтвер , оперативен систем како симбион , за мп3 и чуда , усб портови ...итн
Мислам дека нема ама никаква блискост со моделоф и останатите телефони од нокиа т.е. дека им биле тапа. Секоја компанија има свои моменти , нокиа во последава година нема.

умреффф, умрена сум да испраќам ммс-ови, со анимација и слично мојава Њокија не сака!! тј. сакаше па сменив држава и нова сим-ка и сеа се понаша стварно сељачки(телефонов).
Да не има овде некој експерт за њокии да ми дае идеја кај да глеам шо да подеусвам..а?:(

Изабело :)
Чим си у друг стејт , ќе си прашаш дали операторот има подршка за ММС и GPRS , ако има а треба да има ќе се се јавиш и ќе прашаш како да ти наместат , тука кај нас се мести со испраќање на СМС и повратна СМС со скрипта за телефонот , секако дека треба и телефонот да ти подржува ММС.

Е - серија, новото бизнис семејство на Nokia

Nokia си го прошири портфолиото за бизнис уреди со уште 3 нови модели со новата Е - серија од 3 телефони со раличен дизајн - Nokia E60, Nokia E61 и Nokia E70.

Сите три "паметни телефони" се "придвижувани" од Symbian v9.1 со третото издание на Series 60 платформата, со многубројни можности кога е во прашање комуникацијата, комбинирајќи ја моќта на 3G технологијата и WLAN со напредните гласовни сервиси како voice over IP и push to talk.

Новите бизнис телефони се оптимизирани и први во индустријата кои поддржуваат далечинско управување со уреди, базирано на OMA DM.
okia_e60_e61_e70.jpg

TrTe-MrTe напиша:
http://gsmarena.com/nokia_7610-703.php

ete go i mojot tel... i iskreno da vi kazham TOP e za zavisnici od IRC,messengeri i net :) ne bi go smenil za nieden drug sea za sea :)
Тоа е женски телефон. Штранга, ти го препорачувам тебе! :icon_lol:

PS: се заебавам Трте! :wink:

Многу јако телефонче,еве моментално го чепкам,колегата си купил па да му го прорчкам и да му пратам нешто на блутут

Кажи нешто повеќе околу перформансите, камера, тежина, опции, оперативен систем... Закачи некоја слика, да видиме квалитет.

Бај д веј, колку пари е? :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom