Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој колку можам да го продадам телефонов?

Nokia_6330_1_001.png

Nokia 6330

Исправен
Нов, нема две недели...

Воедно ме интересира и за овој

lg-u8120-open.jpg

3g-lg-8120.jpg

3G LG u8120
In Stock Now! The smallest 3G phone ever just got better with 32MB memory and improved software.

Не се разбирам. Ако има некој упатен нека каже...

Re: СЕ

oxygenne напиша:
За сите со SONY ERICSSON би го предложил следниов софтвер подобро нешто амин:)

http://fma.sourceforge.net

читам свашта може програмов да прави со СЕ телефони али не работи со мојот Р910 :(

:(

Ја имам т630 и си работи стакло дури и температура на батерија ми дава плус смс да си пракаш од пц да ти стига на пц и уште милијарда добри стварчици

Acid напиша:
gerard напиша:
Не ме заебавај

http://www.cosmofon.com.mk/n6630.asp

Знам колку е во продавница. Зборот ми е колку можам да му земам половно

:lud: :ne:

:wink:

Епа друже, иди на http://ramo.od-bitpazar.com.mk па види колку даваат за тој телефон! :twisted:

Сега пред пола саат за малку не го дадов за 22 илјади. Јас не сакав
Нов е. Нема два месеца од произвотство. И нема две недели од активирање. Плус за европски пазар праен телефон. Не за источно европски. Јас имам еден телефон што не е наменет за нас (источно европските земји) од 2000 го користам, Nokia 3310 сеуште е првата маска, првата батерија, првата тастатура. Уште бројките не се излижани. Тоа можеби некој го цени, некој не. Јас да

Ако го најдеш за 5000 истиот ваков, јас овој бакшиш ќе ти го дадам

gerard напиша:
Воедно ме интересира и за овој

lg-u8120-open.jpg

3g-lg-8120.jpg

3G LG u8120
In Stock Now! The smallest 3G phone ever just got better with 32MB memory and improved software.

Не се разбирам. Ако има некој упатен нека каже...

Ист ваков зема еден другар мој и го плати 160 евра...е сега стварта е што му го донесоа од Италија,а овде незнам дали се продава по продавници пошто 3Г уште не во функција кај нас...телефончето е екстра само што нема блутут а инфраред има али само за конекција со компјутер...камерата е супер нешто послаба од СЕ к700 ама се на се ок е :ojea:

Nokia 888, технологија на иднината!

Наменет за младата генерација, победникот на "Nokia Benelux Design Awards", Nokia 888 како концепт отвара нова страна во историјата на мобилната технологија!
Користи течна батерија, флексибилен екран на допир, "куќиште" кое е осетливо на допир и кое ја разбира и се прилагодува на околината. Има едноставен механизам на телото кој може да се програмира за да ја менува формата во различни ситуации. Не мора да се носи во џеб или околу зглоб, може да се носи секаде и во секоја форма. Дури може да се витка и како ролат, а интересно е што за време на телефонскиот разговор неговата форма се претвора во стариот добар телефон. Може да се обликува во различни форми кои потоа може да се меморираат.
Nokia 888 според нејзините функции е еден вид електронско галениче - ги чувствува вашите допири и движења, разбира што сакате, ви одговара на тоа на најдобар можен начин. "Е - моциите" (е - motions, електронски движења) овозможуваат да примате и испраќате форми од/до другите корисници на Nokia 888. На пример, би можело да и испратите срце на девојката и нејзиниот телефон ќе се обликува во таа форма.
nokia888_0.jpg

nokia888_1.jpg

Teлефонов е рулз. Веќе е направен (прототип), но дали ќе успеат да го исфрлат во продажба со прифатлива цена? Течни батерии, течен дисплеј, напредна технологија... Звучи премногу!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom