Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
sony-ericsson-mix-walkman-front-back.jpg
ОФ Ист ваков купив од Германија за 69 евра а на некои места беше по 77..

ОН. Кажи ми како да бришам песни од меморијата на телефонот ?

пс некако не сум задоволен од телефонот очекував повеке од еден вокмен, звукот е слаб..

ОФ Ист ваков купив од Германија за 69 евра а на некои места беше по 77..

ОН. Кажи ми како да бришам песни од меморијата на телефонот ?

пс некако не сум задоволен од телефонот очекував повеке од еден вокмен, звукот е слаб..
Песната ја пушташ во плеерот и потоа има опција да делетираш на тие стрелките кои стојат на средина. Полесно можиш да го поврзиш со каблето на компјутер и ќе ти се отвори посебно меморијата на телефонот, па од тука од музика можеш да ја избришиш исто.
Мене ми се погоди во батерија, звукот е слаб донекаде, но е добар чист особено со вклучен еквалајзер, доловува ефект. Арен телефон, за тие пари е арен :) ќе го користам уште година дена, особено тачот ми се допадна каде не треба да работиш со нокт туку со цел прст си е прецизен.

Песната ја пушташ во плеерот и потоа има опција да делетираш на тие стрелките кои стојат на средина. Полесно можиш да го поврзиш со каблето на компјутер и ќе ти се отвори посебно меморијата на телефонот, па од тука од музика можеш да ја избришиш исто.
Мене ми се погоди во батерија, звукот е слаб донекаде, но е добар чист особено со вклучен еквалајзер, доловува ефект. Арен телефон, за тие пари е арен :) ќе го користам уште година дена, особено тачот ми се допадна каде не треба да работиш со нокт туку со цел прст си е прецизен.
Небива кај стрелките бе ми дава 3 опции сенд трак , шеар и кансел..
Која опција ја користиш кај еквалајзерот?

Небива кај стрелките бе ми дава 3 опции сенд трак , шеар и кансел..
Која опција ја користиш кај еквалајзерот?
Нормал ми е почесто, некогаш Unique но под него на слушалки Stereo widening On е царски убајни, го дели звукот.
Иначе грешка моја за делетирањето така како да ми беше запамтено. Изгледа останува финтата со каблето погоре.

Од вчера. Ванила андроид 4.1.1. - лудница! (мој е скриншотот)
GNex_HS.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom