Епа луѓе еве сум на Windows XP на македонски, али џабе што е на македонски ништо не го разбирам, боље е англискиот :lol: :lol: Ова е исто како да чачкаш на мобилен со македонско мени и не се снаоѓаш... :lol:
...во право си до некаде. Секогаш ми било потешко да се снајдам на мобилен со српско или македонско мени, отколку со англиско. Повеќето поими што ги знаеме на англиски, тешко ги препознаваме на нашки.
Aбе немаме ние речник на технички термини, секој си ги преведува онака како што нему најдобро му звучи...Прозорци ЏП на македонски е смејурини живи...да го инсталираш само за сеир и онда формат најбрзо што можеш!
Хехехе, и ја го ремувнав (Remove) прозорци ЏП (Windows XP) на македонски... смешен ми беше па дури и некои реченици што се ептен долги не се гледаа, како што се гледаат кога се на англиски зашто кај нив зборовите т.е. речениците се пократки а во преводот беа подолги... па не се гледаа итн итн. Па си викам што ќе ми е на македонски па го делетнав... :lol:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.