- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 329
- Поени од реакции
- 5
Дечко ти си тотален пропаст на форумов. Прво 2-3 знамиња од клубот? Дали ти читаш што пишуваш или на памет само колку да се рече ( знам слаб процесор 246ка пц) Момците што беа у хрватска ја имаа закачено хиената. Беа само тројца од патриотска гледна точка. Трето нигде во светот нема навивачи од кошарка што идат на фудбал,одбојка,ракомет итн. Четврто тие момци што беа не се зачленети на форумов за да се посерат дека ке идат у хрватска. Петто ние аеродромци не сме фалбаџии нас весниците не фалат. И за крај до сите останати не му одговарајте на мутајково пошто стварно глеам дека од што го болат плускавците на рацете брзо пишува па не чита што пишал. Позз лопатарDa da mozebi i ima.
Ako ima nekoj od f.a. tamu ke stavea najmalku 2-3 znaminja od klubot ili nesto so ke pokaze deka se tamu.
Pa posle ce isposerea po forumot demek u hrvatska odat.
Takvi se site od aerodrom falbadzii, a sea oti nema nikoj zatoa ne lafat za toa.
Kuceto sto lae ne kasa, da znajte.
I koj gi spomna delije u pm, vi sami se sporeduvate so argentincite.
Освен чкембари како екипа за другиве незнам дека постојат а камоли дека постоеле. Кога последен пат овие навивачки што ги наброја направиле некој инцидент или се степале или слично?Ok.... Neka bide po tvoe...
A za fajt, ckembari imat dobra fajt ekipa, lozari imame dobra fajt ekipa, za majmuni znam oti imat dobra ekipa....