Тифозите од Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување
Da da mozebi i ima. :tapp::tapp::tapp:

Ako ima nekoj od f.a. tamu ke stavea najmalku 2-3 znaminja od klubot ili nesto so ke pokaze deka se tamu.
Pa posle ce isposerea po forumot demek u hrvatska odat.
Takvi se site od aerodrom falbadzii, a sea oti nema nikoj zatoa ne lafat za toa.
Kuceto sto lae ne kasa, da znajte.

I koj gi spomna delije u pm, vi sami se sporeduvate so argentincite.
Дечко ти си тотален пропаст на форумов. Прво 2-3 знамиња од клубот? Дали ти читаш што пишуваш или на памет само колку да се рече ( знам слаб процесор 246ка пц) Момците што беа у хрватска ја имаа закачено хиената. Беа само тројца од патриотска гледна точка. Трето нигде во светот нема навивачи од кошарка што идат на фудбал,одбојка,ракомет итн. Четврто тие момци што беа не се зачленети на форумов за да се посерат дека ке идат у хрватска. Петто ние аеродромци не сме фалбаџии нас весниците не фалат. И за крај до сите останати не му одговарајте на мутајково пошто стварно глеам дека од што го болат плускавците на рацете брзо пишува па не чита што пишал. Позз лопатар

Ok.... Neka bide po tvoe...
A za fajt, ckembari imat dobra fajt ekipa, lozari imame dobra fajt ekipa, za majmuni znam oti imat dobra ekipa....
Освен чкембари како екипа за другиве незнам дека постојат а камоли дека постоеле. Кога последен пат овие навивачки што ги наброја направиле некој инцидент или се степале или слично?

Дечко ти си тотален пропаст на форумов. Прво 2-3 знамиња од клубот? Дали ти читаш што пишуваш или на памет само колку да се рече ( знам слаб процесор 246ка пц) Момците што беа у хрватска ја имаа закачено хиената. Беа само тројца од патриотска гледна точка. Трето нигде во светот нема навивачи од кошарка што идат на фудбал,одбојка,ракомет итн. Четврто тие момци што беа не се зачленети на форумов за да се посерат дека ке идат у хрватска. Петто ние аеродромци не сме фалбаџии нас весниците не фалат. И за крај до сите останати не му одговарајте на мутајково пошто стварно глеам дека од што го болат плускавците на рацете брзо пишува па не чита што пишал. Позз лопатар

Освен чкембари како екипа за другиве незнам дека постојат а камоли дека постоеле. Кога последен пат овие навивачки што ги наброја направиле некој инцидент или се степале или слично?

Прашај си ги другарите од ЦПГ... Во струмица со полицијата....
Во неготино пред некоја година.... Во богданци истата сезона...

:pusk: :pusk:

Ovaa godina vo Kavadarci koga bevme bese mn zustro.Imase incident.Jako ne mavaa dzandarite duri baraa i na poluvreme da ja napustime salata(pa koga rekovme ne pocnaa uste pojako)pa i so solzavec ni prskaa-go osetiv toa na mojata faca.ACAB

Единица да те ебам и трупот. Лозари има, и кај им е транспарентот таму ја не го видов на последниот натпревар против Норвешка? А ФА имаа еден(јас тој го видов, нека ме попорави некој ако грешам) стоеше помеѓу ЧКЕМБАРИ и тој ВЕЛЕС(мислам)...
И не значи дека ако се таму, мора да имат истакното транспарент од ФА.

Еве дека има и ФА знаме, само јас мислам дека за нареден пат треба да се иде под едно заедничко

Има и Лозари бе шо серете само

Прашај си ги другарите од ЦПГ... Во струмица со полицијата....
Во неготино пред некоја година.... Во богданци истата сезона...[/b]
:pusk: :pusk:
Добро ти колку години имаш 4 ? или 5 то за 2ро си? Прво викаш добра фајт екипа сте имале вие чкембари и мајмуни. Па после кажуваш за ајдуци и некои си таму други распашани команди од неготино што врска немаат од навивање. Како што пиша цитѕ парк боѕ они јаделе ќутек од полиција а не од лозари. Или може ти ги сметаш џандарите за лоозари. И уште еднаш ке ти кажам читај што пишуваш

Добро ти колку години имаш 4 ? или 5 то за 2ро си? Прво викаш добра фајт екипа сте имале вие чкембари и мајмуни. Па после кажуваш за ајдуци и некои си таму други распашани команди од неготино што врска немаат од навивање. Како што пиша цитѕ парк боѕ они јаделе ќутек од полиција а не од лозари. Или може ти ги сметаш џандарите за лоозари. И уште еднаш ке ти кажам читај што пишуваш
па и џандарите на нив им се лозари...цел град се лозари сите имаат лозје хахахаха

па и џандарите на нив им се лозари...цел град се лозари сите имаат лозје хахахаха
Па стварно бе брат што викаш све се со лозјето во добри односи. Само што дечкото од 23 000 обртаи на Р6 он убаци у прва и го зариба моторот па затоа постовите му се изгубени у свемир:pos2::pos2:

Кој џандари бе... На полувреме џандари ли беа тие што маваа по вашиот член у ходникот од салата? Џандари ли ви ги сокапаа џамовите на одење?? Не лажете и тупете по форуми, идете во сала навивајте..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Кој џандари бе... На полувреме џандари ли беа тие што маваа по вашиот член у ходникот од салата? Џандари ли ви ги сокапаа џамовите на одење?? Не лажете и тупете по форуми, идете во сала навивајте..

аууу ме изнасмеа уште по сабајле :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ја ти кажав дека ти си детиште и дека не читаш што пишуваш. Наш член вие сте тепале???? Да не ти се вртат патлиџани во мозок па си се збунил? Нас сте не каменувале вие лозарчињата? Сто посто од многу копање па плускавците ти праат проблем да не мислиш!! Ние не тупиме по форуми одамна ти објаснив многу работи ама ти од жуљеви глава неможеш да дигнеш. Легнувај уште сега пошто утре те чека голема работа и мисли на лопатата и новите опинци за божиќ што ги доби од трифун!!

Ја ти кажав дека ти си детиште и дека не читаш што пишуваш. Наш член вие сте тепале???? Да не ти се вртат патлиџани во мозок па си се збунил? Нас сте не каменувале вие лозарчињата? Сто посто од многу копање па плускавците ти праат проблем да не мислиш!! Ние не тупиме по форуми одамна ти објаснив многу работи ама ти од жуљеви глава неможеш да дигнеш. Легнувај уште сега пошто утре те чека голема работа и мисли на лопатата и новите опинци за божиќ што ги доби од трифун!!
Зборував за ЦПБ.... Со Фарма бојс нема муабет... :tapp:

Da da strasna fajt ekipa lozari , na vrakanje od vc eden nas clen bil napadnat od edno 8 dusi . I pokraj toa sto razmerot bil 8:1 momakot uspeal em da se izvlece bez GREBANICA em da podeli po nekoj boks . A nie sto vi go nokautiravme momakot od security... Mangup , ke prska so solzavci . I ve molam bez vakvi smeski lozari , kozari , kravari i ostali ako se navivacki grupi.. uste pa so jaka fight ekipa . Sedete gledajte lozjeto i berberlukot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom