Тифозите од Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување
Друг да лажеш дека сте биле активни пред 2 години.
Што ни е гајле на нас која генерација ви е оваа.Ако ви е нова вие треба да ја издигнете.И кај нас има смена на генерации и помладите почнуваат да влегуваат во организација и водење на навивање па не тресат вака глупости.
Ф.А. активни членови нема 1000 а неактивни уствари повремено активни има и над 1000.
Ај кажи што е тоа јака ултрас група?И што значи ултрас група?Која друга група има активен број на членови поголем од нас?
И од кај к.р ти знаеш дали сме ние јаки на улица или не?
На крај имаш гледано некоја Скопска група во живо или носиш заклучоци од натписи у весници и интернет?Ние сме за вас она што се за нас Аргентинците!

И само да го поздравам дечкото што има напишано негде на темиве дека лозари имаат поголема историја од ф.а. :nesum: Може и ти си бил.Да не барам.

Znas kad?
-Nikad !!!
-A mozda ni tad.

A ako f.a. se pojaki od lozari ili drugi navivacki grupi od Makedonija zosto gi nema vo hrvatska ???

Znas kad?
-Nikad !!!
-A mozda ni tad.

A ako f.a. se pojaki od lozari ili drugi navivacki grupi od Makedonija zosto gi nema vo hrvatska ???

Од каде тоа дека ги нема во Хрватска !? Јас знам барем тројца што се таму.

Дали знаеш дека Делије не навиваат на репрезантативно ниво или толку си упатен и ти.

Дали знаеш дека Делије не навиваат на репрезантативно ниво или толку си упатен и ти.
Браво за нив!

Треба да се горди на тоа!

:nesvest::nesvest:

Kakvi opinci se ovie od kavadarci toa e stvarno strasno.... Zal mi e za lugeto od sto se glupi . Niedna pogolema grupa u evropa ne ide na reprezentacija u fudbal a ne pa u rakomet. Svatete deka vie: Lozari,Vinari , i site ostali se samo obicni cirkuzanti . Bez nikakva navivacka a i urbana kultura(nemozes da ocekuvas od luge so ruralen stil na zivot da se razbiraat od navivanje)

Навивачки групи кои навиваат во баскет и никаде на друго место да навиваат во ракомет?
Ај повтори што праша!

Da da mozebi i ima. :tapp::tapp::tapp:

Ako ima nekoj od f.a. tamu ke stavea najmalku 2-3 znaminja od klubot ili nesto so ke pokaze deka se tamu.
Pa posle ce isposerea po forumot demek u hrvatska odat.
Takvi se site od aerodrom falbadzii, a sea oti nema nikoj zatoa ne lafat za toa.
Kuceto sto lae ne kasa, da znajte.

I koj gi spomna delije u pm, vi sami se sporeduvate so argentincite.

Da da mozebi i ima. :tapp::tapp::tapp:

Ako ima nekoj od f.a. tamu ke stavea najmalku 2-3 znaminja od klubot ili nesto so ke pokaze deka se tamu.
Pa posle ce isposerea po forumot demek u hrvatska odat.
Takvi se site od aerodrom falbadzii, a sea oti nema nikoj zatoa ne lafat za toa.
Kuceto sto lae ne kasa, da znajte.

I koj gi spomna delije u pm, vi sami se sporeduvate so argentincite.
аииииииииииииииииии талибанец ти стварно незнаеш шо збориш!!!!!!!!!

Znas kad?
-Nikad !!!
-A mozda ni tad.

Буљаш, глуп, ај прочитај за што е темава--- Е ЗА КОШАРКА Е ... Како второ има ФА на во Хрватска, имаше и во Борис Трајковски кога се играа кфалификации за кошарка

Колку си сигурен во ова што го изјави?

Хмм, ова е мојот пост на овој подфорум! Само едно ќе ви кажам на тие „големите“ навивачи што сте. Вие луѓе од носот подалеку не гледате, вие во секој случај сте најсилни. позз и продолжете да бидете најголемите навивачи на целиот кајгана форум

Пак не ме разбра, ти викам со тие 500-600 членови и плус Комити (колку и да се) на Запад ќе има 1000 луѓе, ама како што гледаш нема толку така да паѓа во вода муабетот.

И уште ова ме интересираше, кажи ми добра наша македонска навивачка група која што е добра во "fight"
Ok.... Neka bide po tvoe...
A za fajt, ckembari imat dobra fajt ekipa, lozari imame dobra fajt ekipa, za majmuni znam oti imat dobra ekipa....

Ok.... Neka bide po tvoe...
A za fajt, ckembari imat dobra fajt ekipa, lozari imame dobra fajt ekipa, za majmuni znam oti imat dobra ekipa....

Е вака сега сите имаат добра фајт екипа, ќе може само да ми го кажеш последниот инцидент на Чкембари кога бил, затоа што не памтам?

Хмм, ова е мојот пост на овој подфорум! Само едно ќе ви кажам на тие „големите“ навивачи што сте. Вие луѓе од носот подалеку не гледате, вие во секој случај сте најсилни. позз и продолжете да бидете најголемите навивачи на целиот кајгана форум

Муабетот е за навивање во сала, така да размисли во сала кој прави најдобра атмосфера, пак ќе ти кажам, ФА не навива на стадион, туку исклучиво за КК МЗТ Скопје

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom