Браво Шоу на А1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум ја гледал ниту еднаш емисијата ама претпоставувам каква е ,али бар требало да се потрудат малку и да бидат по оригинални зашто и името на емисијата им е копија:vozbud:

Кога ја имам фатено така гледам највеќе 10 минути оти по глупа здравје!

Ни случајни ни при листање на каналите не пуштам А1 кога го има тоа Срање шоу

Леле зарем има некој што сеуште ја гледа оваа Турунџиевата,страшно ми е смешна а притоа толку многу ја имаше последните години што мислам дека и е време малку да се одмори,а и гледачите да здивнат од неа.А и во иднина кога ќе прави емисии нека го вклучи малку мозокот да биде малку покреативна ни име не може да смисли.....

Изгледа го тргнаа од програма и ова и Експлозив на Мелита, изгледа зашто двете беа на Томато, а Томато отсега соработува само со Канал 5 оваа сезона

Poglupo nesto od ovaa emisija zdravje. Fativ nekoi delovi od emisijata i ne mi e jasno dali ima lugje sto ja gledat cela emisija. PA i toa gostite, od Sutka da i sobiraa podobri ke bea.

И време беше да го тргнат од екраните од оваа Турунџиевата више е стварно досадна а и треба и малку поголема пауза од тв екраните.

Не е тргнато, изгледа паузираше емисијата додека Сузе се опораво од пораѓај, од утре пак во 10 наутро на А1

Поглупава емисија здравје :nesvest:, ама добро човек може да бира и ако сака немора да ја гледа .Срека некоја недела не ја даваа ја лично не ја свакам суштината на емисијата:toe:

Страшно!!! Тој па хумористот ццц, по големо глупачиште не сум видел на ТВ. Единствено што ми се допаѓа во емисијата е бубњарот :smir:

Значи од ова браво шоу поидиотско „шоу“ нема..

Вчера случајно налетав на А2 премотувајќи ги каналиве пред да заспијам и као нешто даваа „смешни“ инсерти при снимањето на емисијата од тие двајцата демек смешните...

ја уопште се чудам како можат самите да смеат на тоа, а не па некој друг да се смее.. со самото тоа што мислат дека интонацијата ќе ја направат како да кажуваат нешто смешно, мислат дека се смешни :tapp:

просто ти иде да им појдеш у студио и да ги зацепаш глава со глава :angry3:

а и водителката па уште вика и стигале мејлови од Австралија, таму браво шоу било „закон“ :tapp:

Ме нервира емисијава незнам зашто Охриџанецот Жанко станал водител не го бива порано беше пеач така појќе ми се свиѓаше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom