Браво Шоу на А1 телевизија

Член од
16 декември 2008
Мислења
23
Поени од реакции
2
Не сум ја гледал ниту еднаш емисијата ама претпоставувам каква е ,али бар требало да се потрудат малку и да бидат по оригинални зашто и името на емисијата им е копија:vozbud:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Кога ја имам фатено така гледам највеќе 10 минути оти по глупа здравје!

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ни случајни ни при листање на каналите не пуштам А1 кога го има тоа Срање шоу

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Леле зарем има некој што сеуште ја гледа оваа Турунџиевата,страшно ми е смешна а притоа толку многу ја имаше последните години што мислам дека и е време малку да се одмори,а и гледачите да здивнат од неа.А и во иднина кога ќе прави емисии нека го вклучи малку мозокот да биде малку покреативна ни име не може да смисли.....

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Изгледа го тргнаа од програма и ова и Експлозив на Мелита, изгледа зашто двете беа на Томато, а Томато отсега соработува само со Канал 5 оваа сезона

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Poglupo nesto od ovaa emisija zdravje. Fativ nekoi delovi od emisijata i ne mi e jasno dali ima lugje sto ja gledat cela emisija. PA i toa gostite, od Sutka da i sobiraa podobri ke bea.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
И време беше да го тргнат од екраните од оваа Турунџиевата више е стварно досадна а и треба и малку поголема пауза од тв екраните.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не е тргнато, изгледа паузираше емисијата додека Сузе се опораво од пораѓај, од утре пак во 10 наутро на А1

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Поглупава емисија здравје :nesvest:, ама добро човек може да бира и ако сака немора да ја гледа .Срека некоја недела не ја даваа ја лично не ја свакам суштината на емисијата:toe:

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Страшно!!! Тој па хумористот ццц, по големо глупачиште не сум видел на ТВ. Единствено што ми се допаѓа во емисијата е бубњарот :smir:

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Значи од ова браво шоу поидиотско „шоу“ нема..

Вчера случајно налетав на А2 премотувајќи ги каналиве пред да заспијам и као нешто даваа „смешни“ инсерти при снимањето на емисијата од тие двајцата демек смешните...

ја уопште се чудам како можат самите да смеат на тоа, а не па некој друг да се смее.. со самото тоа што мислат дека интонацијата ќе ја направат како да кажуваат нешто смешно, мислат дека се смешни :tapp:

просто ти иде да им појдеш у студио и да ги зацепаш глава со глава :angry3:

а и водителката па уште вика и стигале мејлови од Австралија, таму браво шоу било „закон“ :tapp:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.883
Поени од реакции
8.266
Ме нервира емисијава незнам зашто Охриџанецот Жанко станал водител не го бива порано беше пеач така појќе ми се свиѓаше

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Зарем некој го гледа ова. Ужааааааааааас

Kajgana Shop

На врв Bottom