Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Офчар напиша:Облеката го прави човекот.
Јас фрлам пари за облека и не ги жалам. Некои работи од странство што ги платив во десетици и стотици евра не ги ни носам, ама битно сум задоволен.
Сакам да носам марка, ме исполнува.
Angela напиша:moguche..... ama doza na arogancija i toa kako. Ajde spalete me sega, neka goram na klada. Samo kazhete mi koga ke bide spektaklot za da si ja oblecham crnata kratka haljina od koko shanel.
ThA-BiTcH напиша::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Што е со постов Офчар!?
Облеката го прави човекот?
Башка, те молам објасни кое е задоволството да трошиш стотици евра на нешто што не ти врши никаква фукнција? Ај да го носиш, ќе разберам, али викаш не ги ни носам, а ме прават задоволен. Боље тие пари дај ги у некоја хуманитарна организација ебате, помогни на некој, наместо да се задоволуваш со парчиња облека кои нема ни еднаш да ги облечеш. И пак ќе кажам...не знам што е тоа во марките што посебно те задоволува....:raz:
(постов може ти беше и шала, али малку ме изнервира па затоа вака изреагирав...)
NikolaP напиша:Офчар носи DOC, и иако скејтерска е ипак у исто време и шминкерска и скупичка. Шминкеру!
:zid:Angela напиша:moguche..... ama doza na arogancija i toa kako. Ajde spalete me sega, neka goram na klada. Samo kazhete mi koga ke bide spektaklot za da si ja oblecham crnata kratka haljina od koko shanel:smeshko:.