Ќе се гради ли G-Mall во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата kalorifera
  • Време на започнување Време на започнување
ubava zamisla, ama ne mora da ima trgovski na sekoja raskrsnica vo Skopje
sto pravime so starite trgovski centri koi nemaat dobar izgled? ne bi trebalo da se poraboti malku na niv?

Супер ке биде ова ако го направат.

Убаво..Баш ке ми ја разубави околината... :)

Поддржувам максимално. Покрај тоа што ќе има убав објект, поголем избор, многу луѓе ќе добијат вработување, што исто така е многу добра работа. Two thumbs up!

Убава идеја да али, овој нов трговски, нов трговски кај олимписки на Веро, нов трговски кај Континентал и саем, нов трговски во Карпош на Меркатор...
Па ни светскиве центри немаат толку трговски центри како ние што ќе имаме. И што ако имаме 10 трговски центри кога имаме просечна плата од 150 евра :toe:

Оваа вест веќе неколку години по ред ја читам на форумов... Ќе бидне ова некогаш? Има некој датум кога би требало да почне да се реализира? Или G-mall е сеуште во фаза на промовирање и собирање на средства?

Добра е идејата..ама сепак премногу тргновски центри има во Скопје...

Многу добар проект е ова уште да се изгради и супер че биде

Ваква тема беше постоеше, за истиов трговски центар, па ја споив со новоотворенава.

За оваа тема е веќе развиена дискусија за квалитетот и потребата од ваков трговски центар, така да не очекувам да се повторуваме со постови - читајте поназад.

Се сомневам дека во денешно време, кога бизнисот со недвижности е максимално вносен, дека ова, до колку се изгради ќе биде само заради профит од продажба на објектите во него, а не некаква долгорочна замисла за убав трговски центар со сите нишани што ќе го краси градот Скопје.

Абе што ви е на сите вас !? :tapp:
Кои трговски центри и mall's ги има Скопје ??? Ramstore, GTC, Бисер, Скопјанка, Беверли Хилс ???
Абре тоа ли се трговски центри, ахахаха, ни на крај не заличуваат на такви, ај може се рече Ramstore така делува на трговски центар, но сепак е мал, треба нешто поголемо и огромно... ама овие другите...на пазар...
Па на сето тоа и многу биле :pos2::pos2::pos2:
Не сте виделе и прошетале што има во соседните земји, па да зборувате, и после да ми кажете што е тоа mall.

Убаво е вакви проекти да станат реалност и тоа не еден, а повеќе...Малку да заличи Скопје на главен град или пак '' метропола '' како што некои ја нарекуваат...

Моментално се градат во Скопје уште два: Еден кај Саем на Е...не ми текнува името. И Веропулос спороти Народна Банка.

Моментално се градат во Скопје уште два: Еден кај Сајмиште на Е...не ми текнува името. И Веропулос спороти Народна Банка.

ERA City - словенска компанија е инвеститор. Нема да биде само mall, туку и деловен простор со канцеларии за компании со различни капацитети, добар дел на катни паркинзи, галерија со ресторани. Не е нешто посебно во изглед, ама од старото е далеку подобро.

...шо би рекле некои членови во нивните коментари, и овој ќе наликува на аквариум, цел е со стаклена фасада :)

Priceless.

Ова кај Алумина во Тафталиџе се планира. Одамна е планов али незнам дали уште така се мисли. Убава градба и се' али уште еден трговски во Скопјево? -.-
Само трговски нека градат и после никој нема да купува во нив од толку многу опции. Градов не е доволно голем за толку многу вакви центри.

не голем градот но и народот нема доволно финансии да купува... поготово ако се работи за центар со луксузни продавници!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom