Мустаќите се повторно во мода

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би пуштил ама па кој ке слуша како ми сере секој втор што нема друг муабет у глаата,па тоа му е прво пред очи и да ми го поти пенчо :)

пс.звер со бркови (види аватар) :)

тошо.jpg
Само овој брк го поштувам! :)

Брк како брк многу почесто стои сељачки и смешно, отколку убаво. Од сите овие слики во страниве уназад, само на Дикаприо му стојат сехи брковите. И тоа, не му се хардкор брк, туку педерски бркчиња со троа брадиче од страна. Значи ја разбирам подраснато брадиче, разбирам и што ве мрзи да се бричите, ама да гаите мрсни влакна на само еден дел од лицето, а притоа да не сте сељаци или дедовци, е тоа не можам да сконтам.

И ти сват, пушти мода, убав си и вака :icon_lol:

Нее... мене лично само еден тип на мустаче ми стои...

leonardo_dicaprio.jpg

А прифатливи би биле и
orlando-bloom-new1.jpg
orlando_bloom1_300_400.jpg

На пример 100% утнат брк е овој на Пит

angelina-brad-button.jpg

Инаку факт е дека мустаќ не е нешто преодно, или го имаш цел живот како дел от твојот имиџ или го немаш. Човекот убедливо далеку познат по својот мустаќ бил и еден од малкуте луѓе кои егзистирале на граница помеѓу генијалност и налудничавост, мислам излишно е да кажувам кој човекот на наредните две слики:

dali1-parfum.JPEG

salvador-dali.jpg

И специјално за сите дами на форумов:

Salvador_Dali.jpg

Инаку, жени...немојте да кенкате за брковите...при кунинглингус, жени шо пробале, викаат било поубаво.
O мај гудњус грејшс, КУНИНГЛИНГУС бе! :cuc:за зборов!
:pos::pos: Ах каков збор, го обожувам!
Он:
бркови не обожувам ама ќе сторам атер за трендот и секако за дополнителното кунинглингус задоволтво!
Нема да кењкам дека ме боцка!
Жртва во име на модата:salut:

Па јас кажав лично мое мислење. За вкус се работи.
Мене никој не ми се допаѓа што има брк. Може му е тоа стил, може му стои интересно, но според мене сепак неубаво.

Да ама не ти требаше матафората со дедовците.

Ah zeni zeniiii....eden primer da daefte ko sho treba.Pazi vamu:

johnny_depp_6.jpg

nastic@bug1.jpg

Eve zveroj za dobar brk :smir:

...Сеа како за кого, ама мене воопшто не ми се допаѓа.Гледам горе слики од Леонардо и Орландо, хмм нив им седи прекрасно зашто немаат само бркови туку и брада и тоа онака ретка, топ им седи! ама таа сликата каде е Бред, е одвратно! Не само што некому не седи, не го личи туку и премногу стар го прави.
Што има поубаво од мазно,прекрасно машко лице без брада, мустаќи? Ништо :pipi:

На Шпиц мустаќите се добри :)

f_markspitzm_b20b556.jpg

Шек од секоаш имал зверски мустачи, холивудски...:icon_lol:
shaquille-oneal.jpg

п.с бев инспириран да го стаем Шек зш Џену Грл стае некој од нејзиниот омилен спорт па зш и ја да не стаем некој од мојот омилен спорт...:smir:

Брадичка да. Малце повеќе ок. Ама брк, строго одбивам!
Глупаво ми е, многу некако селски ми е, па посебно ако се онака мрснички после јадење на свинско, телешко, пилешко или некоја манџика, уф! Брр!

johnny_depp_01.jpg

И ако ти дојде фраеров во соба ти ќе му кажеш „иди избричи се, ебате бркоњата“ и ќе го избркаш од соба, нели?

Johnny1.jpg

Еве, уште една слика, за да ти потврдам дека би донела паметна одлука! Бљак, бркови!

п.с. Не да би го грабнала, ваков... Мх, мх...:))

johnny_depp_01.jpg

И ако ти дојде фраеров во соба ти ќе му кажеш „иди избричи се, ебате бркоњата“ и ќе го избркаш од соба, нели?

Johnny1.jpg

Еве, уште една слика, за да ти потврдам дека би донела паметна одлука! Бљак, бркови!

п.с. Не да би го грабнала, ваков... Мх, мх...:))

Злато, се сложувам да има вакви ретки бркчиња, трчај, трчај сопни се.
Ама одбивам да има густи, големи, црни. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom