Мустаќите се повторно во мода

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Брадичка да. Малце повеќе ок. Ама брк, строго одбивам!
Глупаво ми е, многу некако селски ми е, па посебно ако се онака мрснички после јадење на свинско, телешко, пилешко или некоја манџика, уф! Брр!

Џабе што cе во мода, јас не знам на кое женско би му се свиѓало машко со мустаќи. Доколку тие мустаќи се пропратени со брада тука веќе има разлика, тоа е секси.:pipi:

Не не турција е мала шала, држава во која владее бркот е ИНДИЈА:

2826640.jpg

2564674550_65e18276ab.jpg

stick-orderliesrashtrapati-bhawan-in-backgroundimg_7174.jpg

Јас сепак ќе си се задржам на општо небричениот изглед без посебно истакнатаи мустаќи или брада.

majkata priroda gi napravila maskite da bidat vlaknesti \
so let it grow !!!! :pos2:and cut never:pos2:

Joj, знам еден Том Селек (без брада, само бркови)-генгста фазон типац со црна коврџава косица, црни ролки и црни капути.
Стварно сексуљаво му стојат брковите.
Иако свесно алудира на фалусен момент:icon_lol:

Па го виде првиот пост на темава? Го има маестро Селек :)

Ајнштајн
einstein.jpg

Сталин
stalin.jpg

Чарлс Бронсон
bronson-charles-photo-charles-bronson-6205480.jpg

Burt Reynolds
Burt%20Reynolds-5.jpg

Со голем брк доаѓа голема одговорност. И голем резил :pos:

Jas ja imam cesta od 4to odd mustak da me vikat.Sega za sega go kamufliram so brada ama na postari godini ko na Goce ke go natocam

Сепак мислам дека треба малку пополека да се оди. Прво да се пуштаат и бркови и брада па понатаму кој како сака нека си одлучи дали му е подобро бркови или комплет бркови и брада. Ја лично си носам и брада и бркови али се зезнав коа се бричев и сеа сум бричен али па ќе си пуштам.:helou:

Ау колку мраза брк.
Бркови на дедовци не им стојат па камо ли на млади момци, нема шанси :icon_roll

Их, сува лепота, значи.
Ја, лично, не би носел мустаќи, ни пари да ми даваш. Многу ми глупо.

Зашто така збориш има луѓе на кои им стојат и бркови и брада.

Па јас кажав лично мое мислење. За вкус се работи.
Мене никој не ми се допаѓа што има брк. Може му е тоа стил, може му стои интересно, но според мене сепак неубаво.

Генерално, сум дефинитивно против бркови, дефинитивно не изгледаат привлечно. Меѓутоа, од секое правило има исклучок, еве еден конкретен пример:

pretty-boy-leonardo-dicaprio.jpg

Значи вакво нешто се прифаќа до некаде,ама да е убаво обликувано, инаку...само брк - НЕ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom