Без која ТВ програма не можете да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
А1 заради Премиер лигата и CSI, Телма заради Калчото, Cartoon Network и Boomerang заради одредени цртани серии на нив.=)

A1,NOVA,TV 1000(не затоа шо мислете него дават ок филмови),Телма(За италијаните) и тоа:smir:

Спортските канали, а1, нова, MTV, Fox Life.

Јас лично не можам без 6 ТВ програми - A1, MTV, VH1, Cartoon Network, HBO, Nova :) Tuka mi se site serii, crtani filmovi, igrani filmovi i muzika :D

pozdraaav

А кога ќе снема струја, како се убиваш? Па уште и да потрае немањето струја а?:vozbud: :pos2:

Можам да живеам без ТВ програми.

Порано не можев да живеам без оние програми на кои имаше некои тв серии или документарни серии кои редовно ги следев, но во последно време не пратам ништо посебно, така да лесно можам да преживеам и без тв.
Сега интернетот му го завзеде местото на телевизорот.

Шпорт 1 и 2,Поп тв,Канал А,ХРТ2,Спорт клуб и ТВ 1000

Откако станав зависник од интернет, ТВ не гледам многу.
Сепак, кога ќе сакам да седнам на ТВ (ако ептен ми се здосати од интернет) сакам да погледнам некој документарец од Discovery Channel, National Geography, Viasat History, да има Стар Трек Војаџер на Наша ТВ, да погледнам вести на Euronews и CNN или пак петок навечер да го гледам Миленко на Канал 5. Од телевизиите од Екс-Ју просторот секогаш сакам да си ги имам ХТВ заради документарците и емисии како Zvijezde Pjevaju, Evergreen, Znanstvena Petica, Reporteri; како и РТС генерално поради програмската шема која навидум скромна има што да понуди. Да не ги забораваме и политичко дебатните емисии од Македонскиве телевизии, вреди да се погледнат.
Без овие телевизии не би ми останал друг избор освен да се претплатам на некоја друга кабелска ТВ или да преминам на MAXTV.

Без нова,нема кај да се глеа арен филм.

* Нова.
* Обн чат-пат.
А од нашиве:
* А1.:kesa:

K-15 ја гледав порано мн, додека имаше интересни емисии (пр. Бакалница), сега ептен слабо гледам телевизија (најчесто А1)

Прашањево... Демек ќе умреме ако ги нема тие некои ТВ програми. :)

Инаку многу слабо гледам телевизија, освен кога немам интернет и умирам од досада. А и кога седнувам пред ТВ обично само вртам канали и се мрштам дека ете „нема ништо интересно“. :) Знам да се задржам на К15 поради песните и онака добро е кога ќе пуштат некој македонски рап спот што ретко каде на друго место може да се види.

Јас речиси и не гледам телевизија. Немам дури ни програма што ми е омилена или симпатична да речеме, а не па без која не можам да живеам.
Телевизоров у соба уште стои само зошто сестра ми не може да заспие без пригушено светло. :toe:

Воопшто не сум зависна од ТВ.Со компј.го поминувам најчесто сободното време,а ТВ незнам колку долго не сум гледала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom