Без која ТВ програма не можете да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 септември 2008
Мислења
65
Поени од реакции
23
Локација
The City of Townsville
Јас лично не можам без 6 ТВ програми - A1, MTV, VH1, Cartoon Network, HBO, Nova :) Tuka mi se site serii, crtani filmovi, igrani filmovi i muzika :D

pozdraaav

Хм...не би рекла дека неможам да живеам без нив.. Би рекла дека ми го исполнуваат секојднeвието...а тоа ваљда би биле...MTV&VH1...:toe:

Има слични теми во подфорумот Филм и ТВ, но ајде тоа не е моја работа... нека средат надлежните. Префлено во соодветниот подфорум.

Мојот став на темава, хм се поретко и поретко гледам ТВ така да би преживеал би без ТВ етерот, се дури имам го интернетот како извор на свежи информации. :)

VH1, HBO, FOX Life, Scuzz, Private Spice:kesa:, Бтр (најдобри ефекти коа пожелуваат сунет) и то...

Па не гледам многу телевизија.Најмногу гледам а1,Очајни Домакинки, ЦСИ, имат добри филмови и сл.

п.с. Темата нели треба во Филм и тв.
и мислам оти има слична тема

Не сум некој зависник од ТВ, али не би можела без Про сибен, А1 и тв1000 :pos::icon_lol:

Би можела да преживеам и без телевизор општо. Ретко гледам телевизија и онака и вака.

Иако со долгогодишно користење на РС, заборавив да гледам телевизија, сеуште стојам на мислење дека поскоро би преживеал без РС отколку без ТВ. Така да, без А1, HRT, Nova - никако.

јас без интернет не можам да живеам,
тв не гледам веќе неколку години,
па затоа ќе кажам дека највеќе гледам тв од палетата Discovery (travel&living, science, world, ....)

Шо знам... А1, Сител, Канал 5(заради Миленко)........ а за овие Ем-Ти-Ви и сл. не гледам многу оти шо си сакам си слушам на компјутер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom