Доброволен прилог за Стормејнџел + децата (идни)

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
сторми не бери гајле за помош секогаш ќе се најдат луѓе. моментално не сум при пари али имам кутија кондоми гланц нови. ако ти требаат кажувај, ако треба дури и ќе ти пратам упаство како да ги бушиш :)

Garfield напиша:
Хехехе, ти реков Сторми дека има луѓе на сФетов кои ќе се нјадат да помогнат.

Е да - за Сторм ја нога у оган ставам :pishtoldz

Ви благодариме
Имено, сите сме сречни иако надвор врне снег. Јас знам дека вие исто така сте сречни без разлика на снегот по сФетов.
Искрено сакам да ви укажам и закажам термин за во некоја установа за да потајно естаблираме билатерални односи а можеби и сексуални.
Ќе видиме, отом потом.

Ја пари не даам од принцип.
Може сперма да донирам, квалитетна, само еднаш употребена.

Aceva напиша:
Ја пари не даам од принцип.
Може сперма да донирам, квалитетна, само еднаш употребена.

Shto ke mu e ....pa moze sam da si donira :icon_lol:
I ti vikash nitu edno evro nema da dadesh za stormi....leleee da ne ti se veruva...c.c.cc.c.cc.c.cc.c sramota :pos:

StormAngel напиша:
Ацева, монтажа бесплатна такуѓере?
Да знам барем да сменам професија, ебаго.

:pos:

StormAngel напиша:
Ацева, монтажа бесплатна такуѓере?
Да знам барем да сменам професија, ебаго.
Бат офскроз бејб, кај те остаам ја тебе да се мучиш.

такуѓере од мене имаш и газен папир т.е тоалетна хартија, не за дупебриш, ами за забришуење ако ви прокапе некаде спермојната. Инаку, гарант ќе ви прокапе, па да не се избербатите. А хартијата ќе биде екстра руски квалитет, служи и за малтерисување, за јапонски малтер, како и за шмирглање рапави метални и дрвени површини. После зошто во СССР не пателе од хемороиди. Нормално дека нема да патат. Забриши се со на еднаш и се што имаш исчезнува. Крш.

Банка Опрем Мрско
Број на конто 007 кроз 2 и пол накај три.
Можни примени и непримени средства: еуриќи, долари, франци, вибратори, дилдоа, садо мазо алатки, бурек со месо и јогурт, ајвар, три рала чорапи, медицински употребени и злоупотребени работи, јорганчиња, тоалет папири, вц шољи и така натаму и понатака.
Ви се заблагодарувам од дното на реката Темза и ви посакувам сФе најдобро. Искрено ваш, мајстор Сторми

И кај се деците? Или ги дадовте у Secours Populaire парите? :raz:

Еј стварно ја је да незнам за муабетот али ако на Сторми му се родила ќерка радо би ја спонзирушал уште од мала,а за мж ако е че видиме

светоФ бе. темава стварно неам појма дали е сеири или стварно требаат мани. дај кажете (без заебаање)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom