Доброволен прилог за Стормејнџел + децата (идни)

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
436053 напиша:
Еј стварно ја је да незнам за муабетот али ако на Сторми му се родила ќерка радо би ја спонзирушал уште од мала,а за мж ако е че видиме
Ербап си бил ти. Осеќам. :)

Маце, детето остана гладно. Шо да прајш, глуп татко има.

kiro hametovski напиша:
светоФ бе. темава стварно неам појма дали е сеири или стварно требаат мани. дај кажете (без заебаање)
аллллоооооооо:oftopic:

Еве од голема жал кон StormAngel, и јас ќе бидам хуман и ќе одвојам 23,89 евра за доброволни цели. Ги доделувам за StormAngel оваа 2006-та да напраи деца...

П.С. Може и 2-3 кила млеко да донирам... ако веќе до толку е тргнато. :pos:

Благодариме на довербата.

Ееее и ти многу си строг со себе,еве ја го стаам 101 на пимп мај рајд ако ме изберат и ако ми го напраат,го шиткам и ти даам пола од парите за муабетиве тука шо се кршат

Со скршено срце и болка под градата оделувам 2 евра за нашиот Сторми.Со среќа да си ги трошиш,и немој сите одеднаш!

Дарежливата Наташа.

Ja за Сторми давам, Хармоника и Гитара. Така да сторми ко че излези детео, ако се фати за хармониката, барај го чифтето... ако се фати за гитарата, уствари јебига бе дете, шо разбира од музика, пак оди по чифтето :)

Eve i jas pustiv srce, ke doniram 10 e na smetkata na storm angel, pod uslov racionalno da bidat iskoristeni:icon_lol:

StormAngel напиша:
Ве молим вас,
Јас више не играм со вас брнато. Вашата крава има поголеми рогови.
Ауфвидерзехен иако Хитлер е педер.

Дајте помогнете, аманте жими да ти ебам комшиката.
Јас и преку вас но повеќе зад нас сакам вие да сте она што не сте биле додека сте сонувале за златно славејче и џингрлака џинги цак.
Жими вујна, сите ве сакам.... а и јес оф скроз.
Ај да не ви речам уште нешто друго, нека остане тајна.

Фала
И не мора аплауз

Eve ti storm od mene 50 eura ... ako ti treba poise samo kazi :kajg:

Ja y породилно дирекно ќе одам на женати да и стаам плико со доброволката моја оти ти ќе и испиеш парите - не ти верувам!!!

Macedalien напиша:
Ja y породилно дирекно ќе одам на женати да и стаам плико со доброволката моја оти ти ќе и испиеш парите - не ти верувам!!!
Ме загрижи со оваа изјава:raz: Можи ке му намалам од мојата донација.

За Сторм јас дрво во оган клавам ако треба:):):):) не бе се зафркавам, не свакам со е финтата со темава шо треба да мо поможиме на Сторм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom