Linkin Park

• Креатор на темата Креатор на темата High_Voltage
  • Време на започнување Време на започнување
Коа почнав да слушам Рок и такви ствари они беа први... И првиот настап со бенд, беше со нивна песна xD А многу спонтано дое тоа, мораше What I've done затоа што има клавир :)

Добри се за 13-14 годишни деца. За останатите-што подалеку од LP, смрдат.

омилена група ми се, супер им е се, музиката, текстовите, и убаво пеат и Chester:wub: и Mike, мене омилен албум ми е Meteora, a омилена песна Numb, иначе ми се допаѓаат сите нивни албуми и песни:wub::wub:

Порано ги слушав многу и беа меѓу првите групи што ги обожавав..
Сега ги слушам послабо, но сепак..не можам да кажам нешто лошо за нив, ми се допаѓаат..И се пронаоѓам у текстовите некако..

A be so vi e na vas....Linki Park znaat sto pravat...nema nekoj bend sto e pooriginalen od Linkin Park....Edinstven bend so vakov stil na muzika...a i so dosta originalni lirici..mislam edinstveniot bend kojsto ima spoeno ljubov i politika vo edna pesna....ZAKON :music3:

а може да знам која е таа песна?мислам супер си се они, ама мислам дека имаат политички песни само на Minutes To Midnight

Единствен бенд со ваков стил на музика?
The_Grim, од каде таа информација? Постојат и други идентични бендови, само поентата е во тоа шо не се афирмирани до тој степен како шо се Linkin Park. А, истотака и не би се согласил со тоа дека нема пооргинален бенд.
Нивната музика е мешавина, ни самите не знаат како би се класифицирале. Рок, рап, алтернатив шит и сл.

епа сега мене ми се свиѓаат, не викам дека се единствениот бенд со таков тип на музика ама мислам дека се баш оригинални и mike ми е супер.
последниов албум јес да беше малку поразличен, првите два ми беа најдобри ама јебига. ама what i've done е јака.

абе добри беа до првите два албума (Hybrid theory и Meteora ) кога беа ну метал сеа новиот албум е за никаде станаа комерцијала и изгубија мн фанови

Омилена песна од нив ми е Faint.

Ги слушав порано. Најмногу ги сакав Hybrid theory и Meteora. Ама кога се здружија со оној Jay-Z, толку беше, некако ми се одмилија. И мислев ќе си ја поправат грешката со новиов албум, ама ништо. Се разочарав. Ептен у комерцијала отидоа. Некако излитени ми станаа. Точно дека изгубија многу фанови со Minutes till midnight, ама "добија" и некои нови. Некои што слушаат, што знам, Miley Syrus и Jonas Brothers (како и да се пишува) сега се прават тешки рокери и Yeaaahh, Linkin Park, best band 4 ever

Hybrid Theory
Meteora

Тие два албума ги слушав од нив,еден период дури и константно.
За мене се добри,убав стил на музика(валјда оти спојуваат повеќе работи во едно,а мене ми се допаѓаат такви изведби).
Омилени песни:
-Crawling
-Breaking the Habit
-One step closer
-Faint
-In the end
-Numb
Албумот со Jay-Z мислам дека се викаше Collision Course.
Ако не друго,барем насловот е ОК бе.
Али со таа соработка ги изгубија фановите кои беа повеќе насочени кон Метал-делот од нивната музика.
За мене лично беше ОК,пошто поштуем рап.
Особено добра песна оттаму 99 Problems Remix.

Hybrid Theory им беше најдобар албум .
Почетоците на мојата љубов кон агресивната музика :)
Ама последниов албум едноставно не е по мој вкус.

Hybrid Theory им беше најдобар албум .
Почетоците на мојата љубов кон агресивната музика :)
Ама последниов албум едноставно не е по мој вкус.

абе и двата се закон, на исто ниво би ги ставил(мислам на Hybrid Theory и Meteora)
а што се тиче овој новиот албум, почнаа да се искомерцијализираат и, тапа е звукот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom