Linkin Park

• Креатор на темата Креатор на темата High_Voltage
  • Време на започнување Време на започнување
Не признавам бенд што изведуваат со миксета. Но имаат и неколку добри песни.

Една од моите омилени групи. Многу ми се свиѓа албумот Meteora најубави песни имаат таму.

Една од моите омилени групи. Многу ми се свиѓа албумот Meteora најубави песни имаат таму.
Метеора има најубави пени но и Hybrid Teory има навистина кул песни, а од Minutes to midnight не ми се свиѓаат многу

Linkin Park добра група се и ги слушам нивните песни една од нивните најдобри песни можам да кажам дека е NumB.

Накај 5-6 одд. беа мој омилен бенд, ама тогаш не сум знаел баш за музика.

Не признавам бенд што изведуваат со миксета. Но имаат и неколку добри песни.

HAHA ... точно ...
глупав бенд со миксета ... а се рокери /металци /рапери ... што се и они незнат .. ?:uvo:

HAHA ... точно ...
глупав бенд со миксета ... а се рокери /металци /рапери ... што се и они незнат .. ?:uvo:

А ти вака како доволно компетентен ќе не информираш дека станува збор за глуп бенд кој нема врска од музика :tapp:.
Ах, зини земјо голтни ме...

Не му замеравајте на чоек,вероватно првото нешто од музика што го чул биле корн и се држи за нив ко дете за цреша...

Он топик

Метеора ми е омилен албум:)

Метеора има најубави пени но и Hybrid Teory има навистина кул песни, а од Minutes to midnight не ми се свиѓаат многу
Minutes to midnight ме фасцинира на прво слушање, но по 5 мин ниедна песна не ми остана во глава. Значи промарушување им беше тој албум

Linking Park Rules najkef pesna za mene Num Encore mislam se vikase so Jay-z mislam ja peeja

Дај бе прекините веќе со ваквиве теми.. Корн вс ЛП,Грин Деј вс ЛП,ЛП вс СОАД.
ОН ТОпик-Сите овие групи се пролазна работа.Почвиш да ги слушаш на 10 год. ги баталвиш на 13 и почнуваш веќе сериозни групи да слушаш.И преќините да се карате веќе.Лп биле подобри од ГД и незнам шо друго.Двете групи се пролазна работа ...

A be so vi e na vas....Linki Park znaat sto pravat...nema nekoj bend sto e pooriginalen od Linkin Park....Edinstven bend so vakov stil na muzika...a i so dosta originalni lirici..mislam edinstveniot bend kojsto ima spoeno ljubov i politika vo edna pesna....ZAKON :music3:

:uvo: :uvo: :uvo: :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom