Work and travel USA

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
некој да споделе искуство/мислење за Cape Cod, Myrtle Beach, NJ.. уште неможам да се одлучам за место :S

Ве молам за мислење, годинава за прв пат решив да си ја пробам среката како и секој студент, веке аплицирав но сеуште се мислам што, како, каде точно, се мислам за North Carolina, Kitty Hawk, но има еден проблем што одам сама, ако ина некој искуство да сподели
Ако сака :)

Mozete da mi kazete sto mislite za agencijata Kontext i da spodeli nekoj iskustvo? Prosetav 6 agencii i od site tie, Kontext mi ostavi najdobar vpechatok. Blagodaram odnapred

Дечки, може ли некој да сподели искуство од Viking?
Никаде не можам ништо да најдам за таа.

Дечки, може ли некој да сподели искуство од Viking?
Никаде не можам ништо да најдам за таа.
Точно за таа агенција сум пишал огромен пост, и околу 20 тина коментари на темата. Побарај голем пост од мене околу 20-30 страни назад :)

Дали некој има искуство со Intrax? Ја разгледував опцијата за Оаху, Хаваи. Ми изледа доста прифатливо. Ем ќе се прошетам, ем ќе заработам нешто. Некој искуство со нив?

Дали некој има искуство со Intrax? Ја разгледував опцијата за Оаху, Хаваи. Ми изледа доста прифатливо. Ем ќе се прошетам, ем ќе заработам нешто. Некој искуство со нив?
Јас бев преку Интракс и сум презадоволна. Не знам колку ќе заработиш во Хаваи затоа што за смештај месечно е од $500 - $800, стави ја овде и авионската карта која е околу $1000, па направи си математика. За шетња и уживање е топ. Ако те интересира нешто повеќе, прашај.

Изборот ми се сведе на Newport или The creek club NY.
кој од овие две ке ми биде подобра опција ? ( приоритет: втора работа / прекувремено)

Може ли некој да каже искуство за Вирџиниа, дали има можност за втора работа како се движат кириите и сл?

Искуство за Hilton Head Island, SC поточно за Salty dog cafe или за Marriott vacation club? :)

Дали би имало фрка за во амбасада дека имам изгубено година? Имам квадрат запишано , 2ра година.
И вака според вас, ваше искуство, која агенција да ја одбегниме, која е најокеј?

Ако мојт некој накратко нека пишит, не барам реферати :D
Фала

Кое место го препорачувате повеќе, Ocean City или Hyannis, Cape Cod?
Каде е поисплатливо да се иде, каде може полесно да се најде втора работа? :)

Бев на интервју пред нова година....ни кажаа тие што бевме кај ист работодавач дека ќе не известат сигурно дали сме примени после нова година,помина цел месец ништо нема.

Некој со ваква ситуација ?

И кога почнуваат интервјуата за во амбасада од прилика ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom