Македонска Втора Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Agimkrasniqi
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко брату!!!!:smir: А евентуално ако падна...ЧЕ ПАДНА:pop:!!! ме разбираш:vozbud:

АЛЕ АЛЕЕЕЕ... ЧЕ ГИ КРСТИМЕЕЕЕ:pop:.....

хахаха

чакај те малко.и Метаург и Пелистер може да играт плејоф.Акој е казал ке Шкендија ке преодолее баражот у втора лига?

Може некој да напише табела од 2 лига??:salut:

Може некој да напише табела од 2 лига??:salut:

1.ТЕТЕКС
2.слога
3.шкендија
4.Брегалница
5.Локомотива
6.дрита
7.Миравци
8.Беласица
9.Скопје
10.Цементара
11.Охрид
12.Новаци
13.Кожув
14.Маџари
15.Вардар.Д
16.Нов Милениум(ама они више не се натпреваруваа само таке се вода)

abe skendija se sigurno treti znaci najverojatno ke padnat so pelister ili eventualno napredok

ako padna so napredok ce ida sigurno...a ako padna so pelister ce bide tesko...ne e bitno toa,bitno e sto teteks vlaga sigurno u 1 liga i do godina sigurno ce se bori za izlez u evropa...VERUJTE...Braco ne e normalen ce gi naprae najaka ekipa u MAKEDONIJA:helou:

koga igraa teteks i slloga,imase povekemina sto kazaja ballisitite vake,take go pokaza svoeto lice,tolku li ja sakat Shkendija sto navivaat i za slloga.a sega ke navivame u baraz za sekoja makedonska ekipa.epa taka vi kazav i na vas vazno e da e albanska ekipa,toa e toa samo nemojte da se pravite glupi angelci vie.A ako stvarno sakate da ja gledate Shkendija dole,vo sto i ne se somnevam,daj dojdete utre so rabotnicki ako ima nekoe mesto i za vas,pa ke bide super interesno.Od utre pocnuva nova era za Shkendija,od utre ke ja pocuvstvuvate nejzinata furija.prijatno

koga igraa teteks i slloga,imase povekemina sto kazaja ballisitite vake,take go pokaza svoeto lice,tolku li ja sakat Shkendija sto navivaat i za slloga.a sega ke navivame u baraz za sekoja makedonska ekipa.epa taka vi kazav i na vas vazno e da e albanska ekipa,toa e toa samo nemojte da se pravite glupi angelci vie.A ako stvarno sakate da ja gledate Shkendija dole,vo sto i ne se somnevam,daj dojdete utre so rabotnicki ako ima nekoe mesto i za vas,pa ke bide super interesno.Od utre pocnuva nova era za Shkendija,od utre ke ja pocuvstvuvate nejzinata furija.prijatno

А ти дојди на 30 мај да видиш што е спектакл и како се прославуе влагање у прва лига:vozbud:

зашто не ходиш да си навиваш в Албанија за СК Тирана или Партизани или Беса или за кој сакаш.само немој да ми фалиш Шкендија.молим те.оди си у скапаната д'ржава и да го дуваш циганин гаден

зашто не ходиш да си навиваш в Албанија за СК Тирана или Партизани или Беса или за кој сакаш.само немој да ми фалиш Шкендија.молим те.оди си у скапаната д'ржава и да го дуваш циганин гаден

:pos2::pos2::pos2::pos2:РЕСПЕКТ ЗА ОВОЈ ПОСТ:pos2::pos2:

Тетова не дај боже со нас да се паднете пак,ке имате кошмари:vozbud::vozbud::vozbud:

аз немога да разбера зашто им позволјавате на Албанците да се заканват.мачкај таја гад мр'сна

аз немога да разбера зашто им позволјавате на Албанците да се заканват.мачкај таја гад мр'сна

:oftopic:
Така е ама и вие истото го заслужувате....

дали сте бугари, срби, Албанци или грци, сите сте исто за нас...
ДУШМАНИ

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ
:oeoeoe:

ти си глуп или НАВИСТИНА си глуп.........па и СЛОГА и ШКЕНДИЈА се КЛУБОВИ финанситани и подржани од ДУИ!!!!!!!подобро од ова АМИН!!!!!

Еве ги последните кола што ке одлучуваат за судбината на второлигашките клубови!!!

27 коло

Скопје - Брегалница
Шкендија - Маџари
Вардар - Локомтива
Охрид - Беласица
Миравци - Слога
Цементарница - Тетекс
Дрита - Кожув
Новаци слободен

28 коло

Брегалница - Дрита
Кожуф - Цементарница
Тетекс - Миравци
Новаци - Охрид
Беласица - Вардар
Локомотива - Шкендија
Маџари - Скопје
Слога слободна

29 коло

Маџари - Брегалница
Скопје - Локомотива
Шкендија - Беласица
Вардар - Новаци
Охрид - Слога
Миравци - Кожуф
Цементарница - Дрита
Тетекс слободен

30 коло

Брегалница - Цементарница
Дрита - Миравци
Тетекс - Охрид
Слога - Вардар
Новаци - Шкендија
Беласица - Скопје
Локомотива - Маџари
Кожуф слободен

П.С. ова едитирано првото беше по грешка постирано не испадна како што треба така да ова на рака го пишував!:toe:

:oftopic:
Така е ама и вие истото го заслужувате....

дали сте бугари, срби, Албанци или грци, сите сте исто за нас...
ДУШМАНИ

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ

:oeoeoe:
грешиш брате.Македонија е бугарска а шиптарете треба да умрат.и памти Бугарија е ваша роднина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom