MAKEDONEC_PP
ПОБЕДАШ
Тешко брату!!!!:smir: А евентуално ако падна...ЧЕ ПАДНА:pop:!!! ме разбираш
АЛЕ АЛЕЕЕЕ... ЧЕ ГИ КРСТИМЕЕЕЕ:pop:.....
хахаха

АЛЕ АЛЕЕЕЕ... ЧЕ ГИ КРСТИМЕЕЕЕ:pop:.....
хахаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може некој да напише табела од 2 лига??:salut:
koga igraa teteks i slloga,imase povekemina sto kazaja ballisitite vake,take go pokaza svoeto lice,tolku li ja sakat Shkendija sto navivaat i za slloga.a sega ke navivame u baraz za sekoja makedonska ekipa.epa taka vi kazav i na vas vazno e da e albanska ekipa,toa e toa samo nemojte da se pravite glupi angelci vie.A ako stvarno sakate da ja gledate Shkendija dole,vo sto i ne se somnevam,daj dojdete utre so rabotnicki ako ima nekoe mesto i za vas,pa ke bide super interesnd utre pocnuva nova era za Shkendija,od utre ke ja pocuvstvuvate nejzinata furija.prijatno
зашто не ходиш да си навиваш в Албанија за СК Тирана или Партизани или Беса или за кој сакаш.само немој да ми фалиш Шкендија.молим те.оди си у скапаната д'ржава и да го дуваш циганин гаденkoga igraa teteks i slloga,imase povekemina sto kazaja ballisitite vake,take go pokaza svoeto lice,tolku li ja sakat Shkendija sto navivaat i za slloga.a sega ke navivame u baraz za sekoja makedonska ekipa.epa taka vi kazav i na vas vazno e da e albanska ekipa,toa e toa samo nemojte da se pravite glupi angelci vie.A ako stvarno sakate da ja gledate Shkendija dole,vo sto i ne se somnevam,daj dojdete utre so rabotnicki ako ima nekoe mesto i za vas,pa ke bide super interesnd utre pocnuva nova era za Shkendija,od utre ke ja pocuvstvuvate nejzinata furija.prijatno
зашто не ходиш да си навиваш в Албанија за СК Тирана или Партизани или Беса или за кој сакаш.само немој да ми фалиш Шкендија.молим те.оди си у скапаната д'ржава и да го дуваш циганин гаден
аз немога да разбера зашто им позволјавате на Албанците да се заканват.мачкај таја гад мр'сна
ти си глуп или НАВИСТИНА си глуп.........па и СЛОГА и ШКЕНДИЈА се КЛУБОВИ финанситани и подржани од ДУИ!!!!!!!подобро од ова АМИН!!!!!koga igraa teteks i slloga,imase povekemina sto kazaja ballisitite vake,take go pokaza svoeto lice,tolku li ja sakat Shkendija sto navivaat i za slloga.a sega ke navivame u baraz za sekoja makedonska ekipa.epa taka vi kazav i na vas vazno e da e albanska ekipa,toa e toa samo nemojte da se pravite glupi angelci vie.A ako stvarno sakate da ja gledate Shkendija dole,vo sto i ne se somnevam,daj dojdete utre so rabotnicki ako ima nekoe mesto i za vas,pa ke bide super interesnd utre pocnuva nova era za Shkendija,od utre ke ja pocuvstvuvate nejzinata furija.prijatno
грешиш брате.Македонија е бугарска а шиптарете треба да умрат.и памти Бугарија е ваша роднинаftopic:
Така е ама и вие истото го заслужувате....
дали сте бугари, срби, Албанци или грци, сите сте исто за нас...
ДУШМАНИ
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ