Македонска Втора Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Agimkrasniqi
  • Време на започнување Време на започнување
vlezite prvo u 1 liga pa ce praemo moabet...dal vie jak spozorot ili ne ce vidimo togas u 1 liga,sea dzabe prazni moabeti...braco pokaza deka e jak sponzor,za edna sezona go pikna teteks eve u 1 liga.jasno mislim:toe:

vlezite prvo u 1 liga pa ce praemo moabet...dal vie jak spozorot ili ne ce vidimo togas u 1 liga,sea dzabe prazni moabeti...braco pokaza deka e jak sponzor,za edna sezona go pikna teteks eve u 1 liga.jasno mislim:toe:

Да да ТЕТЕКС сигурно влага у прва лига за разлика од шкендија која толку се фали со својот спонзор може и нема да игра у прва лига заш тешко ќе може да ги пројде победа и пелистер:baeh:

A dokolku se padne da igra Skendija protiv Pobeda vo barazot,dali bi dosle vojvodi da navivaat za pobeda na taa utakmica?(posto neli gledam site ja mrazite pobeda i ni se sitite)Pa me interesira cija omraza e pogolema!

A dokolku se padne da igra Skendija protiv Pobeda vo barazot,dali bi dosle vojvodi da navivaat za pobeda na taa utakmica?(posto neli gledam site ja mrazite pobeda i ni se sitite)Pa me interesira cija omraza e pogolema!

Незнам како можеш да речеш дека вас ве мразиме колку шипците и се разбире дека би дошле ама сте требале и вие да се докажете и да дојдете еднаш нас да ни помогнете.

ја ке дојдем и ке навивам против шкендија, а не за победа. подобро ми е победа да е у 1 лига отколку шкендија. убоо тикажаја погоре, таја омраза против победа не може да се мери со таја спрема шкендија и шупаците.

http://rezultati.blog.com.mk/node/226074
резултати и табела од денеска

zal mi e za vas momci ama SHKENDIJA ke vleze vo prva liga bez razlika so kogo ke igra...

zal mi e za vas momci ama SHKENDIJA ke vleze vo prva liga bez razlika so kogo ke igra...
НАЈНОВА ВЕСТ!!!!!!!!!!!!

наредна сезона шкендија ке играла у англиска премиер лига и у групе на ЛШ. :pos2::pos2::pos2: смешен си бе, видија табелата и ке видиш кј сте, а за бараж не знам, може да победите, ама може и да ЗАГУБИТЕ, на што исе надевам.:pusk:

ало шиптара ако сакаш да навиваш во прва лига оди си у албанија и тамо си навивај за кој сакаш.аре бегај од македонија

СИУХ немој така бе он си е редовен член на КАЈГАНА не го бркај.И НЕ СЕ ВИКА албанец.Сака човекот да си навива за Шкендија и нека си навива никој не му брани.Ај без расправии како што гледам ни ти не си од Македонија па затоа малку без навреди.АЈ ПОЗДРАВ.

Он топик-
ЗА СКОПЈЕ СУМ СИ

благодарја за поздрава

Да да ТЕТЕКС сигурно влага у прва лига за разлика од шкендија која толку се фали со својот спонзор може и нема да игра у прва лига заш тешко ќе може да ги пројде победа и пелистер:baeh:

Денеска ја разрешивме дилемата шипциве че играат против нашиот редовен пациент, т.е. Пелистер ... и се надевам дека Пелистер че оди понатаму!!! сепак си се наши:smir:

Денеска ја разрешивме дилемата шипциве че играат против нашиот редовен пациент, т.е. Пелистер ... и се надевам дека Пелистер че оди понатаму!!! сепак си се наши:smir:
Не е рано малку за да се знае дека ќе играт со Пелистер? :smir:
Јас велам да почекаме сеуште не се знае со кој ќе играт :).

On neka naviva za shkendija ama oni ne navivaat samo nego provociraat kaj sto ke stignat!

Не е рано малку за да се знае дека ќе играт со Пелистер? :smir:
Јас велам да почекаме сеуште не се знае со кој ќе играт :).

Ај да почекаме...:smir: само нешто се поизвесно како да е...:helou:

како и да е без Пелистер лигава че ни биди посиромашна затоа сакам да остани во 1 ЛИГА...а и сепак комшии ни се, а и МАКЕДОНЦИ пред се!!!
:oeoeoe:

Ај да почекаме...:smir: само нешто се поизвесно како да е...:helou:

како и да е без Пелистер лигава че ни биди посиромашна затоа сакам да остани во 1 ЛИГА...а и сепак комшии ни се, а и МАКЕДОНЦИ пред се!!!
:oeoeoe:
Чекај де можеби Шкендија ќе се паднат со Победа :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom