Ленилогија: Целибат, сега.

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Иднината никогаш не се знае за да каже човек „е, оваа е вистинската“ па ај. Ситуацијата кај секој нормален човек е една, а кај светски позната и посакувана ѕвезда е друга.

Па и еден Тоше го имавме, па имаше редица девојки кои ги помина(и додека беше со Будимир) па и од него не слушнавме да каже „јас си имам една, таа ми е вистинска“ или „се ценам многу повеќе, ќе чекам само квалитет“...Ама кај него не била таква ситуацијата.

Според она што Лени го кажал, тежнее кон жена како Адријана Лима...неодолива, а сеуште непипната и со сите морални вредности, која ќе се посвети на човекот поради човекот, а не поради парите, сексот или што и да е.

Лени е исто од крв и месо, но тука титулата игра улога.

Поентата на повеќето машки кои веќе пишаа и се изјаснија за целибат на темава е „многу голем јебо сум, па мислам ете, и јас да го чекам the real deal“...wow... :)

Лени и да прогласи целибат сега, гајле му е. Колку шо има он дупено ја толку влакна на глаа неам.

Како ќе знаеш која е вистинската? А ако после неа дојде некоја повистинска? Позабавна, поинтересна, попаметна.. За неа што ќе направиш??

инстикт хани,
нешо шо вагите го немаат обично, затоа имаат шарм јак...да лепат све живо као магнет на нив, али никад нема да имаат инстикт јак као некои други...нешо имаш нешо немаш...тоа е...коа ке дое вистинската и те како ке знаеш дека нема боља од нејзе:smir:

Nope. Мојата поента е приземна. :pipi:

А мојата не е изведена од филмови со Џош Хартнет :smir: Просто, набацив на волеј муабет од Лени - кој во случајов е медиум помеѓу едно сфаќање и нашата перцепција. И мене точно ме интересира перцепцијата, затоа и ја отворив темата. Не мислиш дека сакам да се фалам ваљда :)

Ти и братот можеби вечерва би превртиле се шо е ебливо. Јас можеби не. Кога би можеле зборувам, и јас и ти и Миша. Кои правила сум ги прекршил за да инсинуираш заклучоци? :) Има норма на жени шо треба да ги изебеш пред да речеш - чек бе другар, ќе одморам малку (иако ми е измиен и изгланцан, и не сум педер)? :)

Абе шо ја, не реков јас дека размислувам нешто да практикувам :) го коментирам тоа што го читам само. Нема норма, ама има принцип. Јас не следам туѓи принципи, туку правам како што во моментот ми се прави(општо ова).

А мојата не е изведена од филмови со Џош Хартнет :smir: Просто, набацив на волеј муабет од Лени - кој во случајов е медиум помеѓу едно сфаќање и нашата перцепција. И мене точно ме интересира перцепцијата, затоа и ја отворив темата. Не мислиш дека сакам да се фалам ваљда :)

Ти и братот можеби вечерва би превртиле се шо е ебливо. Јас можеби не. Кога би можеле зборувам, и јас и ти и Миша. Кои правила сум ги прекршил за да инсинуираш заклучоци? :) Има норма на жени шо треба да ги изебеш пред да речеш - чек бе другар, ќе одморам малку (иако ми е измиен и изгланцан, и не сум педер)? :)

Абе мене ми е разбирливо ова за некој како Лени, ама не верувам дека било кој ( еве од нас тројцата) би се заситил со секс до тој степен ко Лени, типот кој не ни мора да искача за да сретне цура него му седат пред врата и се надеваат ќе викне некоја, шо би се рекло нели.

И нормално дека не би ја превртел секоја, но тогаш причината би била поради тоа што не ми се бендисува девојката, а не затоа што не ми се...сака :)

Има преубави девојки на светов, а ја нема вечно да сум млад.

Како што кажав еднаш Лени е Лени. Ние сме дааалеку од него. Сите вие што трвдите дека ние сега треба да се понашаме како преебана 43годишна светски позната рок ѕвезда или нешто глумите лудило или сасвим сте одлепиле. Не предлагам да се стане назаситна безосечајна секс машина, туку едноставно да се најде златната средина.
На крај да ви кажам што ми рече чичо
Djordje Balasevic напиша:
Poslusaj zato savet sto ce ti cica dati.
Kad imas mladog petla, ne daj mu da se pati.
Pusti ga neka leti, neka ga koke vide.
Posle ce biti kasno i petlu vreme ide.

'ajd' ziveli.

За жените е карактеристично да се држат до своите принципи кои секогаш ги ставаат пред сексуалните апетити. Жената може да си ја контролира природата и да ги израционализира сите аспекти, последици, околности пред да се впушти во задоволување на половиот нагон.

Aха, да...

Ива, дал имаш осечај дека секогаш во близина на женско би се мислел "уф, како би и го закачил странично", или смеам да кажам и јас не, иако иам меко срце во суштина?
Таман работа, не се ебе се` што оди, ко што не се јаде се` што лета. :)
Ама привлечна жена кај која ќе процениш дека имаш шанси... Не си од дрво, мајко му. :)

Не сакав да кажам дека сте очајни до степен да би ебеле се што ќе ви се понуди-во никој случај, секој според можностите, нели... Ама муабети од типот „уморен сум од сексање“ и спомнување на целибат дур улета „вистинската“... Се во најмала рака смешни. :icon_lol:

"За жените е карактеристично...." Аман :))))))) Ти ли беше контра стереотипите и со open minded ставови? :)))
Не е тоа никаков стереотип бе Серп, тоа е општопозната природна карактеристика на еден пол, исто ко мајчинскиот инстинкт или ПМС лудилото, на пример. :)
И нема никаква врска со слободоумност.
Шо, не се слагаш? :)

ае, финтата е да и го земеш срцето, и наклоноста, а не да ја изебеш, ако го имаш тоа имаш се и у секое време, ја барем така мислам.

за мене дундата не е трофеј, друго е.:helou:

Колин Ферел се откажува од жените

Колин Фарел се започнува нова страна во животот, која не ги вклучува жените. Во последно време тој ги имал многу, и сега сака да биде сам.

Ирскиот актер Колин Фарел ја донел новата одлука во неговиот живот. Тој на своите пријатели им изјавил дека во животот имал доволно жени, и дека сам себе си ветил дека се откажува нив некое време, затоа што едноставно сака да биде сам.

Фарел го поврзуваа дека бил со Бритни Спирс, Парис Хилтон, Анџелина Џоли, а неодамна тој ја прекина врската со својата долгогодишна девојка Ема Форест.

“Колин одлучи да го смени погледот на животот. Од сега во неговиот живот нема да бидат вклучени жените.“- изјавил извор близок на актерот.

објавено на точка.ком
--------------

Жени, џаоли, на уште еден мега-фраер му дојдовте преку глава :( Кај и да е и Трн ќе промени став :))

Жени, џаоли, на уште еден мега-фраер му дојдовте преку глава :( Кај и да е и Трн ќе промени став :))

Не е фер.:cry:

Шала на страна, мислам дека ова се само некои финти, за да изгледа уште понеодолив кај жените. (Ако е воопшто тоа возможно.) Колин Фарел е Колин Фарел. За секој можам да замислам такво нешто, ама за Колин Фарел не. Можда е осамен човекот, па сега со ова сака да привлече поголемо внимание кај жените.:)

Ваквите изјави, барем мене, ми изгледаат многу нереално, особено кога станува збор за вакви луѓе како Колин Фарел, дадени во примерот.

Колин Ферел се откажува од жените

Колин Фарел се започнува нова страна во животот, која не ги вклучува жените. Во последно време тој ги имал многу, и сега сака да биде сам.

Ирскиот актер Колин Фарел ја донел новата одлука во неговиот живот. Тој на своите пријатели им изјавил дека во животот имал доволно жени, и дека сам себе си ветил дека се откажува нив некое време, затоа што едноставно сака да биде сам.

Фарел го поврзуваа дека бил со Бритни Спирс, Парис Хилтон, Анџелина Џоли, а неодамна тој ја прекина врската со својата долгогодишна девојка Ема Форест.

“Колин одлучи да го смени погледот на животот. Од сега во неговиот живот нема да бидат вклучени жените.“- изјавил извор близок на актерот.

објавено на точка.ком
--------------

Лаже...или станал педер.:toe:

Кај и да е и Трн ќе промени став :))
Јас може само да променам гаќи, маица а most likely РАКА.

А Колин дава изјава ко божем којзнае кој јебо е...а јас го учев да се лапа ебате...му стаав коцки мраз во чаша и го терав да ги брка со јазик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom