Justice for All
Tempus fugit
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 1.372
- Поени од реакции
- 85
Тужно е, да ти кажам. Се слагам дека е тужно. Тужно е што не ми веруваш. Тужно е што неможеш да ја прифатиш можноста дека има машки што размислуваат поинаку. „провинцијално и стереотипно“?! Ова е веќе навредливо. Не ме ни познаваш, а заклучи дека се фолирам само онака колку да импресионирам луѓе што не ги ни знам, овде на форум. Свашта.Убаво и идилично звучи стварно дефиницијава, ама знам дека е лигавење на форум, за да не делуваш премногу провинцијално и стереотипно. И ме интересира, како ти ќе знаеш дали идела она со машките само за секс? Она тоа ќе ти го каже?Не! Пак ќе го слушнеш од мноштвото машки кои ќе ти го тоа кажат, ,,билдајќи си го егото и ебачкото у нив" дека ја легнале. Тужно бе, тужно.
Епа мило ми е.ne se slagam deka lugjeto se potpiraat na kauzvanja. taka ne se stvara mislenje i procenka za nekoj koj e i kakov e . jas mozam da se ponasam ko naomi kembel i da glumam deka sum taa pa nesamo so nema da mi veruvaat nego i ke me ismejavaattaka da pak ke go povtoram isototo ako si kurva ke te gledaat kako kurva ako si ebac ke te gledaat ko ebac. ali ima sekakvi lugje
moze nekoj ke poveruva i naomi kembel deka sum
)) a i bid malce objektiven i za ostanatite mislenja deka nema da ti smeta ako devojkati pola skopje ja pominalo i ke si reces samo abe so ima vrska si uzivala samo
))) ps : i ti na nekolku navrati me nasmea kvalitetno
![]()
И сум објективен и признавам дека нема да ми биде сеедно ако женска ми е градскиот точак - кој стигнал се качил. Ама не би очекувал да е девица. Мислам тоа не би го рачунал како нешто којзнае колку добро. Ако е, е, нема проблем. Ако не е пак добро.