Punk Style

• Креатор на темата Креатор на темата A.O
  • Време на започнување Време на започнување
ако се грди панкерите шо да кажат емовците патем тие се разочарани од животот бидејки не ги сака никој.....
бек он д топик, панкер сум и не облекувам баш некоја панкерска облека иако знам некогаш да опнам по некоја парамана на фармерки(кои се искинати од точакот) и по некој беџ а да и знам да смешам бои на чорапи, стартките ми се класика, и да носам некои откачени комбинации како на пример да излезам в град со училишната униформа со homemade куси ракави и анархијата одпозади зашиена со црвено платно во комбинација со искинатите фармерки и стартки...

Ми се свија стилот, таков тип на музика слушам...Али панкерите не се приФатени од општеството, ако видат некој со четка одма предрасуди, наркоман деген ова она :P ... Иам една спидфаерка, ако може да се рачуна како некој панк ствар ... Али тоа со карираното, многу е искомерцијализирано...

панк рулес бе! посебно фризовите! :vozbud:

Знаите ли вие дека панкот е мртов?

Никој не ви рече до сега !!?

Е уште едно мислење прочитав шо не е на тема панкерски стил туку е на некоја ваша психо-физи-кретенолошка база, рокеза ќе ја напрам темата!! :pishtoldz

...како што знам..темава е за да се каже дали сакаш ваков стил на облакање или не...а не да се вреѓа...
..и од каде таа теорија дека се грди и прлави панкерите?? и од каде тоа дека панкот е мртов? кога и денес постојат кои слушаат а и ја почистуваат таа музика..која за жал од страна на луѓе..кои не можат нешто да сватат..почнуваат да вреѓаат...

Од секогаш ми се допаѓало..ставам беџови носам марами и мартинки.Ама колку и да сакам да сум реал панк несакам сите да ме гледаат попреку кога ке помина покрајнив.Штета што некој работи до државава нема да бидат никад прифатени :nesum:

Mи се допаѓа стилот, затоа што е уникат...Ми се допаѓаат и панкерите, пошто к** ги боли за се...Инаку , не би можела да се замислам како панкер, пошто мојот стил е нешто сосема различно...:)

Од секогаш ми се допаѓало..ставам беџови носам марами и мартинки.Ама колку и да сакам да сум реал панк несакам сите да ме гледаат попреку кога ке помина покрајнив.Штета што некој работи до државава нема да бидат никад прифатени :nesum:
a ako te gledaat popreku i buljat oti nosis minic do pic toa ne ti smeta koa ke pomines a? aha?

Панкот не е мртов , само мириса мнооогу лошо. :)
Шала на страна , ми се допаѓа стилот , специфичен е , агресивен е , бунтовен е. Меѓутоа лично не би се носел така од Икс Причини.
Башка покрај Хорор Панк не сум љубител на панкот воопшто :).

премногу промаја дува у скинати фармерки иначе ок е стилот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom