Punk Style

• Креатор на темата Креатор на темата A.O
  • Време на започнување Време на започнување

A.O

Член од
19 мај 2007
Мислења
51
Поени од реакции
0
Што мислите за овој стил. Со искинати фармерки беџови и...........
Дали некој го практикува??

После толку години се уште се општествено неприфатени.

па го практикуваме како не

Јас не се облекувам така,но воопшто не ми смета тој стил баш и ми се секси панкерине:kesa:

Не практикувам. Некогаш беџови ставам на марами...ама не до толку. Иначе стилот ми е интересен:)

ja na vremeto bev punker ama i izleav taka so irokeza, kozna jakna cokuli iskinati farmerki, bedzovi, nitni, alki i t n i znam ke se soberea 5-6 dusi seljacana i ke me zdrvea od kutek koa se vrakav doma, a na zenckite so idea so minic do pic nisto ne im pravea mameto nivno seljacka da im go steram!!!!

ja na vremeto bev punker ama i izleav taka so irokeza, kozna jakna cokuli iskinati farmerki, bedzovi, nitni, alki i t n i znam ke se soberea 5-6 dusi seljacana i ke me zdrvea od kutek koa se vrakav doma, a na zenckite so idea so minic do pic nisto ne im pravea mameto nivno seljacka da im go steram!!!!
Денес е време на освета :)

Иначе интересен стил , ама не би го практикувал.. Освен беџовите:)
Добро де . . И фармерките ...

PunkMohawk.jpg
Најдобар стил,штета што веќе никој не се носи вака...

Ми се допаѓа стилов ама не би се облекла така... Не би личела на себе :pipi:

PunkMohawk.jpg
Најдобар стил,штета што веќе никој не се носи вака...
..најубаво машко кое има црвена четка...пали бре..гори се околу себе..:vozbud:
... денес едноставно не се практикуа ова..дури и тие шо се облакаа така сепак не е она...но мн ми се допаѓа..и пред некое време сакав четка..можеби летово ќе направам..се е можно!!!

..најубаво машко кое има црвена четка...пали бре..гори се околу себе..:vozbud:
... денес едноставно не се практикуа ова..дури и тие шо се облакаа така сепак не е она...но мн ми се допаѓа..и пред некое време сакав четка..можеби летово ќе направам..се е можно!!!

Пуфла и четка, немогуќа комбинација. Типот после нема да те сака.

Иначе он топик, четкиве баш и не ми праат ќејф. Уствари стилов не ми прави ќејф. Интересен е, ама нападен.

Не она ептена панк не ми се свиѓа..не дека имам нешо против ама едноставно не ми е по ќејф..значи искинати фармерки т.е. на све да личиш освен на човек..:toe:
а баш саботата во теранова видов имаше така нешо ко одел за панк обчека и баш беа интересни не беа она баш претерано...интересни карирани панталони и така...

eheeej punkot toa go isfrli ko stil u 1980 i porano i pirsovi i sve sto e sega kao normala mada punkot e pred svoeto vreme vo site segmenti!

Не глеам многу иднина на темата, ама ќе ја оставам да видиме до кај ќе оди.

Дискусијата е како ви се допаѓа овој стил, како го прифаќате, дали би го носеле и зошто.

За да се облакаш ко панкер, треба и да си грд ко панкер. Панкерките се мали тркалезни и прљави - како компирите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom