Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се изначитав за трансфериве значи:).
За Џеко нема да коментирам, затоа што тек сега го запознавам дечкото, не знам кои му се квалитетите освен дека е млад:pos:.Шева се надевам дека ќе го пуштиме веќе еднаш од Милан, а добра вест што ме израдува е дека Бекам ќе се враќа:vozbud:(не дека ми е нешто омилен ама дефинитивно се покажа сезонава).За Мексес, се согласувам со Миланез, некако многу малку даваме, а Рома тешко да се откаже:toe:.Можеме Јанкуловски+Шева(ако е вистина дека го барале)+10 милиони:pos: .Тоа е само некој извртен предлог.Оф оф, доста нови играчи се планираат, да се надеваме ќе се исплати:).

Се изначитав за трансфериве значи:).
За Џеко нема да коментирам, затоа што тек сега го запознавам дечкото, не знам кои му се квалитетите освен дека е млад:pos:.Шева се надевам дека ќе го пуштиме веќе еднаш од Милан, а добра вест што ме израдува е дека Бекам ќе се враќа:vozbud:(не дека ми е нешто омилен ама дефинитивно се покажа сезонава).За Мексес, се согласувам со Миланез, некако многу малку даваме, а Рома тешко да се откаже:toe:.Можеме Јанкуловски+Шева(ако е вистина дека го барале)+10 милиони:pos: .Тоа е само некој извртен предлог.Оф оф, доста нови играчи се планираат, да се надеваме ќе се исплати:).
Неможеме ние да правиме зделки со Шевченко не е наш играч:smir:

За Мексес-Фавали и 5 милиони евра ако понудиме дали ќе прифане Рома :pos: :pos: :pos:

Инзаги е најдобар играч во светот и тоа е ФАКТ само што не е омилен кај судиите и знаменцата не го сакаат.Уште Инзаги да го дадат и крај више.Иначе за бројот 100% сум сигурен дека нема да ја повлечат 9-та бидејки не играл цела вечност во Милан како што беше Малдини но сепак го даде срцето за тимот.Поздрав.
o_0
Од кај ова ?

88496578.jpg

Кака има нов начин на славење на головите:)
Нема веќе бацување на дрес и рацете нагоре.
Сега со покажување на буквата "L" посветувајки ги головите на неговиот син Лука:)
Значи реалчани ке сонуваат да го видат Кака да го баци нивното знакче:pipi:

88496578.jpg

Кака има нов начин на славење на головите:)
Нема веќе бацување на дрес и рацете нагоре.
Сега со покажување на буквата "L" посветувајки ги головите на неговиот син Лука:)
Значи реалчани ке сонуваат да го видат Кака да го баци нивното знакче:pipi:
20090615633806865605128.jpg

:)

Нека дава голови, за значкето ќе му простиме.

Одлично е тоа за Кака, сега да се вратиме на Милан и неговите играчи!

Можно е на Барселона идното лето да му ги лапнеме Виктор Валдес и Самуел Ето'о. Бидејќи тие сеуште ги немаат продолжено нивните договори, кои истекуваат идното лето(после завршувањето на сезоната). Мислам дека можеме уште сега да се договориме со нив.

Можно е на Барселона идното лето да му ги лапнеме Виктор Валдес и Самуел Ето'о.
:pos:
Ето и Валдес се на Милан:pos:
нели да збориме за наши играчи:) Е ајде не забегувај и ти:)
Ајде со среќа нка ни е со новиот играч (малце каснам јас)
Да се покаже уште првата сезона па да се запише во легендите на клубот:pipi:

Можно е на Барселона идното лето да му ги лапнеме Виктор Валдес и Самуел Ето'о. Бидејќи тие сеуште ги немаат продолжено нивните договори, кои истекуваат идното лето(после завршувањето на сезоната). Мислам дека можеме уште сега да се договориме со нив.

Поарно Калач да брани одколку Валдес.

:pos:
Ето и Валдес се на Милан:pos:
нели да збориме за наши играчи:) Е ајде не забегувај и ти:)
Ајде со среќа нка ни е со новиот играч (малце каснам јас)
Да се покаже уште првата сезона па да се запише во легендите на клубот:pipi:
Фаwа за зеweнкото, маче:back:
Поарно Калач да брани одколку Валдес.
Знаев дека некој вакво нешто ќе спомнеше. Само не ми е јасно како Барселона прави серии од по 20 утакмици без примен гол. :kesa:

Валдес е чудо од голман фаќа невозможни топки,а прави поголеми киксови од аматери епа размислете ама мислам дека нема да ја напушти Барселона(не дај боже):)

Фаwа за зеweнкото, маче:back:

Знаев дека некој вакво нешто ќе спомнеше. Само не ми е јасно како Барселона прави серии од по 20 утакмици без примен гол. :kesa:

Како ќе му дадат кога не му стигнуваат до голот средниот ред не го минат..

До мене е или јас не видов ни еден центаршут како шо треба?
Па овај имал полош центаршут и од Фавали.

Centarsutot na deckoto mu e odlicen, e sega porto se branese mnogu na tie utakmici i glavno napred nema covek gledas samo eden spic, i zatoa deluva deka ovoj gagja u prazno inace favali so coek pred nego ne sum videl da centrira.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom