Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега несмееме кикс со слабиве екипи мора да ги тепаме сите и да не дојдат ни блиску до нас другиве тимови.
Ова ми се допаѓа кога Милан гази а воедно и претседателот :icon_lol:
На оние кои го критикуваат и со тоа покажуваат дека немаат чувство за хумор, Берлускони ветил дека ќе им врачи награда „за најголем глупак“.
„Обама е млад, убав и исончан човек“, изјави Берлускони.

da e do mene sa zreden red bi gi zemal eden od ovie: arteta (everton) moutinho (sporting) de rossi (roma ) i super, a tuka sigurno ke gi imame gourcuff siguren sum vo negovo vracane i abate mnogu mi se dobaca negovata igra
Не знам дали ни се потребни уште играчи од средниот ред, да видиме прво кои ќе си заминат, па после да гледаме за купување. А за сега не ни се потребни.

Абе на зима треба да зееме еден од среден ред...на пример Цигарини од Аталанта.Ама работата е што тој летово дојде во Аталанта,пред тоа беше во Парма,така да не верувам дека го зедоа за само 6 месеци.А ни требаат играчи за наредна сезона.Јас не би го рачунал Емерсон догодина...
Ама прво треба појше да ја средиме одбраната,па после за други позиции да гледаме.

хаха Сеа гледав на вести,Берлускони го прашуват што мисли за Обама и рече дека е он ’’млад згоден и исончан’’.Сеа за ова на глава му се качува цела Италија и го порават расист и шо ти знам :pos:
Сидорф и Рoналдињо да не се осетат навререни сеа па и Абиати ако просере нешто ке има бурлески :icon_lol:

Берлускони е скренат за изјави , баш сега ме потсетија на една негова што ме имаше насмеано на времето.
Цитирам :
Враќајки се во Италија со мојот приватен авион си реков , ако фрлам една ситна паричка , сигурно ке усреќам еден човек , а на тоа пилотот ми додаде , а да се фрлевте вие , цела Италија ке беше среќна
:zver:

Абе на зима треба да зееме еден од среден ред...на пример Цигарини од Аталанта.Ама работата е што тој летово дојде во Аталанта,пред тоа беше во Парма,така да не верувам дека го зедоа за само 6 месеци.А ни требаат играчи за наредна сезона.Јас не би го рачунал Емерсон догодина...
Ама прво треба појше да ја средиме одбраната,па после за други позиции да гледаме.
А зошто зимава да земеме некој од среден ред, мислам дека се доволно Фламини, Гатузо, Амброзини, Сидорф па и Емерсон и Кардачио. А и ќе го имаме Пирло фит за тогаш.

Повеќе ни треба некој централен дефанзивец отколку играч од среден ред.

ПС: И Бекам го заборавив да го напишам:helou: И него ќе го имаме на располагање.

А зошто зимава да земеме некој од среден ред, мислам дека се доволно Фламини, Гатузо, Амброзини, Сидорф па и Емерсон и Кардачио. А и ќе го имаме Пирло фит за тогаш.

Повеќе ни треба некој централен дефанзивец отколку играч од среден ред.

ПС: И Бекам го заборавив да го напишам:helou: И него ќе го имаме на располагање.

Па и ти во право си...Знаеме дека Анчелоти не е Бенитез и не игра со толку ротации,па и не треба да се зема,барем не до лето.Па ќе видиме кој ќе планира пензија после тоа...:smir:

Силвио Берлсукони е нумеро уно во Италија најак е:toe: А за изјавите увек бил блесав!!!

Фламини е среќен со позицијата во тимот и задоволен е од неговата вчерашна игра.

целата негова изјава - тука

Добро е што мирно ја прима(бар декларативно) оваа улога чоеков.Карло мора да се признае фура доста добра ротација во која бар сите колку толку гледаат терен и нема некој нарочито да скапува на клупа и да пројавува незадоволство и да ствара нахармонија.
Сепак кога тимот победува полесно се примаат овие ствари.
Ова коло би сакал да видам гол од Пато,Бориело,Шева... т.е од било кој напаѓач,пошто ова не штима прв стрелец да ти е средњак/полушпиц а не напаѓач.

Бориело ке ги сардиса пејо не се секирај:Р
Бориело ке ни биде прв стрелец сезонава само малце да влезе у ритам!

од поофанзивниве играчи.... Кака , Дињо и Пато веќе мислам дека влегоа во добра форма... останува уште Бориело и Шева да се покажат во правилно светло

sporet mene ne treba da ko kupime beckham ako go zemame nema da ima mesto za gurcuff i cardacio da ze pokazat a tuka da ne go zaboravime abate koj sega za sega igra dobro vo torino i milan si misli da go vrati

А ти за фан на Милан се сметаш со аватар на Баерн мене некако чудно ми е освен ако не е некоја опклада.
Инаку ми се допаѓа што во нашиов тим владее позитивна атмосфера која допринесува за уште мноогу успеси :)

А ти за фан на Милан се сметаш со аватар на Баерн мене некако чудно ми е освен ако не е некоја опклада.
Инаку ми се допаѓа што во нашиов тим владее позитивна атмосфера која допринесува за уште мноогу успеси :)

drugar jas ne sum go staval ribery sasto e so dres na baern jas sum go stavil na nacinot sto se moli na gospod samo za toa

drugar jas ne sum go staval ribery sasto e so dres na baern jas sum go stavil na nacinot sto se moli na gospod samo za toa
Што???? Абе ДРУГАР ај ако си фан на Милан стави си од Милан нешто или па немора од Милан тргни го Рибери не е ова фан клуб баерн.....а за Шева и Бориело ке распукаат без грижи

Абе, оставете го, негово право е да си стави каков што сака аватар.

Да преминеме на темата, против Лече најмногу би сакал да постигне гол Бориело или Пато, па да фатиме темпо со постигнување голови на напаѓачите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom