Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за наредниов натпревар со Лече Амбро, Гатузо и Кака се пред казнување
доколку добиат жолт картон нема да играат наредното коло против Киево

така мислам дека значи ова:

MILAN - Milan will play on Sunday evening against Lecce, a game valid for the eleventh matchday of Serie A, with three cautioned players: Massimo Ambrosini, Rino Gattuso and Ricky Kaka, and no player suspended. Even for Lecce no player is suspended, but just one cautioned player: Guillermo Giacomazzi.
Со Лече ќе биде малце потешко до сеа немаат изгубено на домашен терен ама затоа за се има прв пат :)
А за жолтите картони поубаво сеа со Лече жолти да добиат и Кака и Гатузо и да не играат против Киево и онака играме дома со нив и плус немаат ниедна победа на гостински терен, таман ќе се одморат за со Торино на гости.

Гатузо сигурно ќе направи жолт против Лече, многу му се собраја вака два натпревари без жолт картон:). Подобро нека направи жолт против овие за да го имаме одморен за Торино. А Кака ретко добива картон, нека си игра:pipi:

Сите понатамошни честитки за нова тема ќе бидат избришани. Петта страна е, алоу.

Со Лече ќе биде малце потешко до сеа немаат изгубено на домашен терен ама затоа за се има прв пат :)
А за жолтите картони поубаво сеа со Лече жолти да добиат и Кака и Гатузо и да не играат против Киево и онака играме дома со нив и плус немаат ниедна победа на гостински терен, таман ќе се одморат за со Торино на гости.

Па видовме дека сезонава ни оди со нанесување на први порази! :)
Немаат капацитет Лече да издржат ако нападнеме,а сеа и одбраната ни е малце посигурна,така да може да се подотвори играта.Мислам дека ќе тепаме поубедливо.

следните три натпревари играме со лече,киево и торино?така мислам ако не е пишете како е...

п.с со лече треба да тепаме за се има прв пат :helou:

sporet mene ne treba da ko kupime beckham ako go zemame nema da ima mesto za gurcuff i cardacio da ze pokazat a tuka da ne go zaboravime abate koj sega za sega igra dobro vo torino i milan si misli da go vrati

хаха Сеа гледав на вести,Берлускони го прашуват што мисли за Обама и рече дека е он ’’млад згоден и исончан’’.Сеа за ова на глава му се качува цела Италија и го порават расист и шо ти знам :pos:
Сидорф и Рoналдињо да не се осетат навререни сеа па и Абиати ако просере нешто ке има бурлески :icon_lol:

хаха Сеа гледав на вести,Берлускони го прашуват што мисли за Обама и рече дека е он ’’млад згоден и исончан’’.Сеа за ова на глава му се качува цела Италија и го порават расист и шо ти знам :pos:
Сидорф и Рoналдињо да не се осетат навререни сеа па и Абиати ако просере нешто ке има бурлески :icon_lol:

Цела Италија може да му се качи на глава, само прашање е на која глава!:icon_bigg

Еве за следната утакмица:

Serie A Preview: Lecce - AC Milan

What: Serie A, Matchday 11
Who: U.S. Lecce (13th, 11 pts) vs AC Milan (1st, 22 pts)
When: Sunday, 9 November 2008 20:30 (CET)
Where: Stadio Via Del Mare

Досегашна форма:

Лече

04/10 (Serie A): Lazio 1-1 Lecce
19/10 (Serie A): Lecce 2-2 Udinese
26/10 (Serie A): Reggina 2-0 Lecce
29/10 (Serie A): Lecce 1-1 Palermo
02/11 (Serie A): Atalanta 0-0 Lecce

Милан

23/10 (UEFA Cup): Heerenveen 1-3 Milan
26/10 (Serie A): Atalanta 0-1 Milan
29/10 (Serie A): Milan 2-1 Siena
02/11 (Serie A): Milan 1-0 Napoli
06/11 (UEFA Cup): Milan 1-0 Braga

Можни формации:

Лече: (4-4-2): Benussi; Polenghi, Stendardo, Diamoutene, Antunes; Giacomazzi, Zanchetta, Ardito, Caserta; Castillo, Tiribocchi

Милан: (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho; Borriello

Гоал тип: 0-2

My tip: 0-4

sporet mene ne treba da ko kupime beckham ako go zemame nema da ima mesto za gurcuff i cardacio da ze pokazat a tuka da ne go zaboravime abate koj sega za sega igra dobro vo torino i milan si misli da go vrati
Нема да го купиме Бекам бе остај ти што пишуваат гоал и некојси други да беше за купување немаше да го позајмиме 2 месеци него одма ќе му понудеја 1-2 годишен договор, плус и Бекам изјави дека ќе се врати во Галакси.
А за Гуркуф што ќе заигра пак во Милан сонувајте, Кардачо можеби за 2-3 сезони...

:pos: Не е добар... Уште вика:“Сватете го ова као шега,на светот му требаат шеги во вакви тешки времиња.“ :pos2:

da e do mene sa zreden red bi gi zemal eden od ovie: arteta (everton) moutinho (sporting) de rossi (roma ) i super, a tuka sigurno ke gi imame gourcuff siguren sum vo negovo vracane i abate mnogu mi se dobaca negovata igra

Од темата се избришани 32 мислења и mexes-5 е баниран од истата. Продолжете со продуктивна дискусија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom