Како беше текстот

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Емисијата не е толку трагедија колку што се натпреварувачите. Абе каде ги наоѓаат, 2 овци нацртани да им дадеш ке ги загубат. Стварно незнам како ги избираат, треба да воведат некој тест, да се одлучи кој е човек што има познавање од музиката, а кој е отиден за заебанција.

Само еднаш имам гледано и ич не ми се свиѓа.:toe:А и водителон бе кај го нашле оној:tapp:?Освен тоа и студиото е катастрофа.:nesum:

Не бе ти друго шоу имаш гледано,ова е многу добро и добра концепција има секоја чест за Сител телевизија и за водтелот,ваква емисија немам гледано никаде.Браво Зинго легенда си!!!

Се заебавам!

Емисијата не е толку трагедија колку што се натпреварувачите. Абе каде ги наоѓаат, 2 овци нацртани да им дадеш ке ги загубат. Стварно незнам како ги избираат, треба да воведат некој тест, да се одлучи кој е човек што има познавање од музиката, а кој е отиден за заебанција.

Абе не се будали да воведат тест...оваа цела емисија е направена за измотавање со народов :) Не е можно да не се пријавил некој нормален...Намерно одбираат дегени. Им го кажуваат стиховите до 15.000 и прашање дали им ги даваат парите...

Јас мислам дека ако некој ја доведе „Don't forget the lyrics" во Македонија, ќе фрчат тужби до Сител и „Како беше текстот“.

Така беше и пред неколку години. Една сезона пред Весна Петрушевска да ја донесе „Пирамида“, на Сител одеше емисија со потполно ист концепт (но нормално во победна варијанта) наречена „Парламент“.
После мислам дека Сител доби опомена за емисијата, а можеби и ги тужеле, не знам точно.

А за текстови ли била емисијатааа! Јас па ја имам фатено неколку пати на вртење, без да се задржам, и мислев дека бираат пејач или така нешто. И нонстоп слушав луѓе - класични антиталенти за музика и си викам како може вакви што се тврди на уво да сакаат да станат пејачи. :pos2:
Kога сме кај Вашите пет минути, некаде на интернетов прочитав (незнам дали е точно) дека кога Вучиќ делел сукала у ВПМ на некоја жена кога и дала и рекол „Со ова ќе го тепате маж ви кога ќе доаѓа касно дома“ и оваа рекла „Маж ми умре одамна„. Oh my God :nesvest:

Сукала делел?! :uvo: :pos2::pos2::pos2::pos2:

Po glupa emisija nemam gledano. Sakale da iskopirat nesto od nova tv ama izgleda ne znaat i da kopirat. Inace natprevaruvacite koj od koj... A za voditelot so da kazam, tolku godini e u show biznisot i nema ni edna emisija salam

ама секоја можна емисија на СИТЕЛ е некаква си копија на доста познати светски емисии, поаѓајќи од тоа на Лила, до тоа Парламент што беше, па се до ова со Вучко
дури и ПИНК имаат лиценцирани емисии
Сител земаат од сегде по нешто и на крај испаѓа невиден КИЧ од телевизија која поминува за жал

Јасно се гледа дека е копија, ако има лиценца ќе има и исто студио како во оригиналот :toe:

самото тоа шо Вучич ја води,ми ја прави ОДБИВНА

Очај!!!!!!!!!!!!!!!!!Прво и основно,студиото,КАТАСТРОФА,вложете малку да му се невиди.Водителот,такуѓере!Трето,и да ја знаеш песната ќе ја заборавиш,ко ќе дојди редот за текстот што треба да го кажиш,БАААМ,ти ја гасна музиката,и губиш скрос концентрација,барем нека си тера музиката,а натпреварувачот да си продолжи.
Да речам бледа копија на хрватскиот,ќе згрешам,и тоа комплимент ќе биди.
А бе ОЧАЈ!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom