Како беше текстот

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Емисијата не е толку трагедија колку што се натпреварувачите. Абе каде ги наоѓаат, 2 овци нацртани да им дадеш ке ги загубат. Стварно незнам како ги избираат, треба да воведат некој тест, да се одлучи кој е човек што има познавање од музиката, а кој е отиден за заебанција.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Само еднаш имам гледано и ич не ми се свиѓа.:toe:А и водителон бе кај го нашле оној:tapp:?Освен тоа и студиото е катастрофа.:nesum:

В

Вори

Гостин
Не бе ти друго шоу имаш гледано,ова е многу добро и добра концепција има секоја чест за Сител телевизија и за водтелот,ваква емисија немам гледано никаде.Браво Зинго легенда си!!!

Се заебавам!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Емисијата не е толку трагедија колку што се натпреварувачите. Абе каде ги наоѓаат, 2 овци нацртани да им дадеш ке ги загубат. Стварно незнам како ги избираат, треба да воведат некој тест, да се одлучи кој е човек што има познавање од музиката, а кој е отиден за заебанција.
Абе не се будали да воведат тест...оваа цела емисија е направена за измотавање со народов :) Не е можно да не се пријавил некој нормален...Намерно одбираат дегени. Им го кажуваат стиховите до 15.000 и прашање дали им ги даваат парите...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Јас мислам дека ако некој ја доведе „Don't forget the lyrics" во Македонија, ќе фрчат тужби до Сител и „Како беше текстот“.

Така беше и пред неколку години. Една сезона пред Весна Петрушевска да ја донесе „Пирамида“, на Сител одеше емисија со потполно ист концепт (но нормално во победна варијанта) наречена „Парламент“.
После мислам дека Сител доби опомена за емисијата, а можеби и ги тужеле, не знам точно.

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
А за текстови ли била емисијатааа! Јас па ја имам фатено неколку пати на вртење, без да се задржам, и мислев дека бираат пејач или така нешто. И нонстоп слушав луѓе - класични антиталенти за музика и си викам како може вакви што се тврди на уво да сакаат да станат пејачи. :pos2:
Kога сме кај Вашите пет минути, некаде на интернетов прочитав (незнам дали е точно) дека кога Вучиќ делел сукала у ВПМ на некоја жена кога и дала и рекол „Со ова ќе го тепате маж ви кога ќе доаѓа касно дома“ и оваа рекла „Маж ми умре одамна„. Oh my God :nesvest:
Сукала делел?! :uvo: :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
1 јануари 2009
Мислења
44
Поени од реакции
4
Po glupa emisija nemam gledano. Sakale da iskopirat nesto od nova tv ama izgleda ne znaat i da kopirat. Inace natprevaruvacite koj od koj... A za voditelot so da kazam, tolku godini e u show biznisot i nema ni edna emisija salam

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
ама секоја можна емисија на СИТЕЛ е некаква си копија на доста познати светски емисии, поаѓајќи од тоа на Лила, до тоа Парламент што беше, па се до ова со Вучко
дури и ПИНК имаат лиценцирани емисии
Сител земаат од сегде по нешто и на крај испаѓа невиден КИЧ од телевизија која поминува за жал

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Јасно се гледа дека е копија, ако има лиценца ќе има и исто студио како во оригиналот :toe:

eva313

madame
Член од
11 јануари 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
самото тоа шо Вучич ја води,ми ја прави ОДБИВНА

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Очај!!!!!!!!!!!!!!!!!Прво и основно,студиото,КАТАСТРОФА,вложете малку да му се невиди.Водителот,такуѓере!Трето,и да ја знаеш песната ќе ја заборавиш,ко ќе дојди редот за текстот што треба да го кажиш,БАААМ,ти ја гасна музиката,и губиш скрос концентрација,барем нека си тера музиката,а натпреварувачот да си продолжи.
Да речам бледа копија на хрватскиот,ќе згрешам,и тоа комплимент ќе биди.
А бе ОЧАЈ!!!!!

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42

Kajgana Shop

На врв Bottom